Πάμε γερά και όπου μας βγάλει...

00:16 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκινάμε! Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ξεπεράστηκαν μόλις πριν από λίγες ώρες. Στο πιο δύσκολο και περίεργο καλοκαίρι της ιστορία της, η ΑΕΚ είναι ΕΔΩ και καλείται να το φωνάξει από την 1η αγωνιστική! Με όσα όπλα διαθέτει, αλλά με καρδιά και ψυχή, τα «μωρά» του Βαγγέλη Βλάχου θα πατήσουν για πρώτη φορά σήμερα (19.15 aek365/NOVASPORT2) το χορτάρι του ΟΑΚΑ, θα αγωνιστούν μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς

τους - που καλούνται το απόγευμα να δώσουν βροντερό παρών - και καταθέτοντας την ψυχή τους στο χορτάρι θα επιχειρήσουν να βάλουν την ΑΕΚ από την αρχή μπροστά. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης λοιπόν, η ΑΕΚ κάνει το πρώτο της βήμα. Ένα - ένα θα γίνονται με στόχο όσο γίνεται πιο ψηλά.

Άγχος υπάρχει. Δεν το κρύβει κανείς. Όμως η δίψα να κρατηθεί η σημαία ψηλά και το όνομα της ΑΕΚ να αποκτήσει ξανά σεβασμό απ' όλους τους αντιπάλους, είναι τόσο μεγάλη που νικά τους δυνατούς χτύπους της καρδιάς που φέρνει η πρεμιέρα.

Ο Βαγγέλης Βλάχος στο ντεμπούτο του και αυτός στον πάγκο της ΑΕΚ, δούλεψε όλο το καλοκαίρι με ό,τι όπλα είχε στα χέρια του. Σίγουρα θα ήθελε κάτι καλύτερο. Όμως θα παλέψει κι αυτός μαζί τους παίκτες του, κατεβάζοντας στο σημερινό παιχνίδι όσο γίνεται πιο δυνατή ενδεκάδα. Με τον Φούντα να ξεπερνά σε χρόνο ρεκόρ την κάκωση στην ποδοκνημική, τον Γκερέιρο και τον Κοντοέ να είναι στην αποστολή, όμως μόνο ο Έλληνας αμυντικός θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα είναι Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια, ο Αρκούδας δεξί μπακ, ο Κοντοές αριστερό και οι Κουτρουμπή - Μπουγαϊδη στα στόπερ. Σε ρόλο κλασικού "κόφτη" ο Γιάγκο και εσωτερικά χαφ ο Λαγός με τον τον Γροντή. Την τριπλέτα της επίθεσης θα δούμε τον Φούντα δεξιά, τον Κουρέλλα αριστερά και τον Παυλής στην κορυφή.

Πάμε λοιπόν... Με όσα όπλα διαθέτει αυτή η ομάδα, αλλά σίγουρα με καρδιά και ψυχή ξεκινά το δικό της φετινό ταξίδι. Το πιο δύσκολο από κάθε άλλο... Και όπου τη βγάλει...

Keywords
Τυχαία Θέματα