Παλεύουν μαζί Ντέμης και Αδαμίδης

08:45 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και η αγωνιώδης προσπάθεια για την σωτηρία της, σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται ότι φέρνει κοντά και πρωταγωνιστές της ιστορίας των τελευταίων χρόνων, που μέχρι πολύ πρόσφατα δεν αντάλλασαν ούτε... καλημέρα. Ο λόγος για Ντέμη Νικολαΐδη και Σταύρο Αδαμίδη.
Οι δυο πρώην πρόεδροι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια που χαρακτηρίζεται κι από την δραστηριοποίηση του Νάσου Θανόπουλου και παλεύουν

με όλες τους τις δυνάμεις για την παραμονή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα. Όμως έχει ενδιαφέρον και το ότι έχουν βελτιώσει πολύ και τις προσωπικές τους σχέσεις.
Οι επαφές τους το τελευταίο διάστημα είναι συχνές. Σε επίπεδο συνεννόησης και ενημέρωσης μεταξύ τους, για τις κινήσεις που κάνουν, ο καθένας όπου μπορεί, για να μείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.
Στην πραγματικότητα, είναι οι μόνοι που το παλεύουν από όσους είχαν σχέση με την ΑΕΚ της μετά 2004 εποχής. Εννοούμε το παλεύουν μεθοδευμένα και ...χτυπάνε συγκεκριμένες πόρτες που ξέρουν ότι αν ανοίξουν μπορούν να βρουν μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια τους.
Σαφώς και τους ενδιαφέρει και το προσωπικό τους ζήτημα, σε περίπτωση πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι καθ' όλα θεμιτό. Ειδικά εφόσον ταυτίζεται με τον κοινό στόχο της σωτηρίας της ΑΕΚ. Και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έχουν βρει πλέον και τον κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα