«Παλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες»

17:32 16/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής από το Γκρατς της Αυστρίας και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων Εφήβων / Νεανίδων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θωμάς Μπίμης έκανε έναν σύντομο απολογισμό σχετικά με την παρουσία των αθλητών μας:

«Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Βέβαια, όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν, αυτά ήταν ίδια για όλους. Όταν, όμως, εμείς όλη τη χρονιά κάναμε προπόνηση σε κλειστή πισίνα και ξαφνικά βρεθήκαμε σε ανοιχτή, αυτό μας δίνει μια παραπάνω δικαιολογία.

Γενικότερα, οι επιδόσεις ορισμένων αθλητών μας ήταν καλύτερες από κάποιες άλλες. Ωστόσο, όλα τα παιδιά το πάλεψαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο κ. Μπίμης, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον τραυματισμό της Ελένης Κατσούλη:

«Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα την δεύτερη ημέρα για την ελληνική αποστολή, μετά τον τραυματισμό της Ελένης Κατσούλη, κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Πρόκειται για μια αθλήτρια που διεκδικεί θέσεις σε τελικούς και το θλιβερό αυτό γεγονός επηρέασε ολόκληρη την ομάδα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Μείναμε πίσω σε δύο αγωνίσματα, τη στιγμή που στα 3μ. τραμπολίνο συγχρονισμένων θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα και μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα