Παίζει τα ρέστα του στην Ρώμη ο ΠΑΟ

08:56 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με το γκολ του Τοτσέ στις καθυστερήσεις πριν δυο εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό κόντρα στην Λάτσιο αλλά απόψε στο "Ολίμπικο" της Ρώμης η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει μόνο την νίκη προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μαρίνο, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σο ενώ στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει ο νεαρός Χουχούμης.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης, στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα θα έχει για παρτενέρ τον Βελάσκες ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Σπυρόπουλος. Ο Βιτόλο θα είναι το αμυντικό χαφ έχοντας πλάι του τον Χουχούμη και τον Ζέκα, στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Μαυρία και στην κορυφή θα κινείται ο Φορναρόλι.
Στον πάγκο ο Παναθηναϊκός θα έχει τους Κουίνσι, Τριανταφυλλόπουλο, Λαγό, Τοτσέ, Πετρόπουλο, Φουρλάνο, Μπαρμπαρούση, Καπίνο, Κοτσόλη.

Η Λάτσιο έχει το μυαλό της στο ντέρμπι της Ρώμης κόντρα στην Ρόμα ωστόσο θέλει και αυτή την νίκη απόψε καθώς ναι μεν είναι πρώτη αλλά με τρεις βαθμούς διαφορά από τον τελευταίο Παναθηναϊκό. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα παρατάξει την Λάτσιο με 4-4-2 και αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπισάρι, Σκαλόνι, Σιανί, Μπιάβα, Ράντου, Λεντέσμα, Ονάζι, Γκονζάλες, Μάουρι, Φλοκάρι, Σάρατε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μαρκέτι, Κόνκο, Καβάντα, Καντρέβα, Λούλιτς, Ερνάντες, Κοζάκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης για τον 10ο όμιλο του Europa League θα είναι ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σεργκενχόφερ.

Βαθμολογία 10ου ομίλου

1) Λάτσιο 5 (2-1)
2) Μάριμπορ 4 (4-2)
3) Τότεναμ 3 (2-2)
4) Παναθηναϊκός 2 (2-6)

Keywords
Τυχαία Θέματα