Παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση

08:56 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις βαθμούς, όσους και η Μπενφίκα, με την ομάδα του λιμανιού να θέλει την νίκη απόψε κόντρα στην πορτογαλική ομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου ο στόχος της πρόκρισης στους "16" να γίνει ακόμα πιο εφικτός.
Δυο εβδομάδες μετά το 1-1 στο "Ντα Λουζ", ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια,

τον Σαλίνο δεξί μπακ, τους Σιόβα και Μανωλά στόπερ και τον Χολέβα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σάμαρης με τον Μανιάτη θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Φουστέρ και τον Βάις να κινούνται στις πτέρυγες. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου θα βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίνγκες.
Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Ολαϊτάν και οι ανέτοιμοι Μασάντο και Τόρες ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Μεντζανί, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα, Γιαταμπαρέ.
Από την άλλη μεριά, η Μπενφίκα "καίγεται" για την νίκη με τον Ζόρζε Ζεσούς να παρατάσσει την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1.
Πιθανή ενδεκάδα: Αρτούρ, Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Πέρες, Ματίς, Γκαϊτάν, Μάρκοβιτς, Λίμα και Καρντόσο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Μάτιτς, Αμορίμ, Ντζούρισιτς, Καβαλιέρο, Όλα Τζον και Μάρκοβιτς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Φέισα, Σουλεϊμάνι, Ροντρίγο.
Διαιτητής του Ολυμπιακός-Μπενφίκα θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

Keywords
Τυχαία Θέματα