Παίζει παντού ο Μάνταλος

10:30 12/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των σπορ

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει «πιάσει» το πνεύμα της νέας ΑΕΚ και το δείχνει και μέσα στο γήπεδο: Βλέπω ότι στην ΑΕΚ υπάρχει φανατισμός και μου αρέσει. «Μόνο τρόπαια με την ΑΕΚ». «Δεν υπάρχει κανείς μας που να μη σκέφτεται την Αγιά-Σοφιά...»
Οι πρώην που θέλουν... επανασύνδεση. Ανοιχτό πάντα του Κατσουράνη, δεν φαίνεται να «ψήνονται» για Γκέντσογλου.

Οι αποφάσεις στο... Βουνό. Με την παρουσία και του Τίγρη στο Πήλιο και με βάση και τις δοκιμές του Δέλλα, ξεκαθαρίζουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά της ΑΕΚ.
Η αγωνία παραμένει. Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για τις εξελίξεις μέχρι τώρα στο μπάσκετ, όμως το επόμενο δεκαήμερο «καίει».

Goal

«Όλοι σκεφτόμαστε την Αγιά Σοφιά» είναι το χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας από την συνέντευξη Μάνταλου. Το όνειρο του να μπει στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει: Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές. Εξετάζεται το ρόστερ και φαίνεται πως μόνο για τον Κατσουράνη μπορεί να υπάρξει αλλαγή.

Sportday

«Πνεύμα νικητή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στα της προετοιμασίας: Τα τρικ του Δέλλα για να κάνει τη νίκη αυτοσκοπό. Το... θερμό επεισόδιο Γεωργέα Μπαρμπόσα και κάθε στιγμιότυπο της προετοιμασίας.

Μάνταλος: Απόλαυση η ΑΕΚ, είναι το χτύπημα από όσα είπε το νέο αστέρι της ΑΕΚ.

Livesport

«Επιστροφή και τρόπαια» το χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας: Ο Πέτρος Μάνταλος απολαμβάνει την αγάπη και την πίεση του κόσμου, δεν φοβάται και αναζητά την εκτόξευση.

Μαθήματα τακτικής το πρωί από τον Δέλλα και ιδιαίτερα το απόγευμα. Έπεσαν κορμιά στο 5Χ5.

Νίκος Γεωργέας: Ατακαδόρος και... μπασκετμπολίστας, μοίρασε γέλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα