Παίρνει ζωή το όνειρο του Ναού

09:24 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την παρουσίαση του Ναού στο "Ίδρυμα Ωνάση" γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα: "Ζωντανεύει ο Ναός της ΑΕΚ!", τονίζει η ΩΡΑ και προσθέτει: "Η Τετάρτη 6η Νοεμβρίου είναι η πλέον πιθανή ημερομηνία για την πλήρη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ που θα προκαλέσει σεισμούς πολλών Ρίχτερ! Δεν έχει ξαναγίνει

στην Ελλάδα αυτό που ετοιμάζει ο Τίγρης. Θα είναι η "εκδήλωση του αιώνα" κι όχι μόνο με μέτρο σύγκρισης όσες έχουν αντικείμενο τον αθλητισμό. Θα... βάλει από τώρα μέσα στον Ναό τους ΑΕΚτζήδες. Virtual περιήγηση στις κερκίδες, στις αίθουσες ψυχαγωγίας, στις σουίτες, στα αποδυτήρια, στις εγκαταστάσεις για τον Τύπο και φυσικά στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν... συστήνεται σε καρδιοπαθείς, αφού αυτό θα είναι μόνο ένα μέρος των εκπλήξεων που ετοιμάζονται για την πιο συγκλονιστική παρουσίαση που έγινε ποτέ.... Στην κεντρική αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση που είναι ασύγκριτα ο κορυφαίος χώρος για την φιλοξενία των κορυφαίων εκδηλώσεων ο Μελισσανίδης θα... απογειώσει πάλι όλους τους Ενωσίτες".

SPORTDAY

Για την επιστροφή Τσιρίλο γράφει η SD: "Με... σέξι Μπρούνο για το 3Χ3 στο Ελ Πάσο με το Περιστέρι", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Για τη στάση του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για "απόλυτη παράνοια" γράφει η LS: "Το ΚΚΕ λέει "όχι" στο σχέδιο Μελισσανίδη. Ζητάει να γίνει γήπεδο με κρατικά χρήματα! Για κίνδυνο... τσιμεντοποίησης της Νέας Φιλαδέλφειας κάνει λόγο ο δημ. σύμβουλος Β. Βαλασσάς".

GOAL

Για τη στάση του ΚΚΕ και το ματς στο Ελ Πάσο γράφει με τη σειρά του το GOAL: "Μάχη στο Ελ Πάσο. Με Τσιρίλο στην 11άδα η Ένωση σήμερα κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου. Η πρώτη αντίδραση για το γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα