Απόδραση με Στάριτζ

16:44 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Το 2 στα 2 έκανε η Λίβερπουλ που νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 18ο λεπτό ο Στάριτζ πρόλαβε τους Γκουζάν και Λούνα κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. στο 38ο λεπτό ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Μπεντεκέ, ενώ στο 41' το σουτ του Βάιμαν πέρασε μόλις άουτ.

Στο 72' το σουτ του Αγκμπονλαχόρ έφυγε μόλις

άουτ, ενώ στο 78' οι «χωριάτες» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Φλάαρ, Λόουτον (64' Ελ Αχμαντί), Λούνα, Οκορέ, Ντελφ, Γουέστγουντ (88' Ελένιους), Μπασούνα, Βέιμαν (73' Τόνεφ), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκε

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τουρέ, Τζόνσον, Άγκερ, Ενρίκε, Τζέραρντ, Λέιβα, Χέντερσον, Κουτίνιο (80' Άλεν), Στάριτζ, Ιάγκο Άσπας (67' Σισοκό)

ΦΟΥΛΑΜ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-3
Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Φουλάρει η μηχανή του Βενγκέρ καθώς μετά από τη νίκη επί της Φενέρ στην Πόλη, η Άρσεναλ επικράτησε και της Φούλαμ με 3-1 μέσα στο Κρέιβεν Κότατζ.

Στο 10ο λεπτό το σουτ Μπερμπάτοφ έφυγε μόλις άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στοκντέιλ είπε όχι σε προσπάθεια του Γουόλκοτ. Τελικά στο 16' ο Ράμσεϊ έκανε το σουτ από μακριά, ο Ζιρού, έβαλε την προβολή κι έκανε το 1-0. Στο 18' και στο 21' οι προσπάθειες του Τααράμπτ δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 40' ο Στοκντέιλ απέκρουσε σουτ του Γουόλκοτ, αλλά στην επαναφορά ο Ποντόλσκι έκανε το 2-0.

Στο 47'ο Σέζνι είπε όχι σε σουτ του Τααράμπτ, ενώ στο 57' ο Ρίσε έκοψε σωτήρια τον Γουόλκοτ. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και στο 68' ο Καθόρλα έκανε το κόψιμο στην περιοχή και ο Ποντόλσκι με συρτό σουτ έγραψε το 3-0. το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν να μειώσει στο 76ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπεντ.

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντειλ, Ρίτερ, Χιούζ, Χάνγκελαντ, Ριίσε, Νταφ (59' Μπεντ), Πάρκερ, Σίντγουελ (75' Καραγκούνης), Τααράμπτ (62΄Κατσάνικλιτς), Κασάμι, Μπερμπάτοφ

ΆΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Τζέκινσον, Μερτεζάκερ, Σανιά, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Ροσίτσκι (70' Γουίλσιρ), Καθόρλα, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (82' Σανόγκο), Ζιρού (72' Μονρεάλ)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Στο 0-0 κόλλησαν Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς.

Στο 33ο λεπτό το φάουλ του Ριντ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Εμπιβά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στο 37' η κεφαλιά του Ο'Μπράιαν δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Νόλαν στο 59'.

Στο 89' ακυρώθηκε γκολ των «σφυριών», ενώ στο 90+2' ο Γκουφράν έχασε το άχαστο εξ επαφής.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Κολοτσίνι, Εμπιβά, Σαντόν, Μπεν Αρφά, Σισοκό, Ανίτα, Μαρβό (66' Σάμι Αμεόμπι), Σόλα Αμεόμπι, Σισέ (72' Γκουφράν)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Ο'Μπράιαν, Κόλινς, Ριντ, Νομπλ, Ντιαμέ (75' Μόρισον), Νόλαν, Ντάουνινγκ, Τζάρβις (64' Κόουλ), Μάιγκα

ΣΤΟΟΥΚ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Σημαντική νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Στόουκ επί της Κρίσταλ Πάλας.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και στο 31' ο Σαμάκ με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη η Στόουκ μπήκε πιο δυνατά και στο 57' ο Τσάρι Άνταμ έφερε στα ίσα το ματς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Πάλας.

Μάλιστα στο 61' η άμυνα της Πάλας δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Σόουκρος έβαλε μπροστά στο σκορ τη Στόουκ. Στο 64' ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε τα σουτ του Πάντσεον, ενώ στο 69' ο Σαμάκ αστόχησε από καλή θέση.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίτερς, Γουόλτερς, Ενζόνζι, Γουίλσον, Άνταμ (74' Γουίλαν), Εθέρινγκτον (70' Πέναντ), Κράουτς (84' Ζερόμ)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντιλέινι , Γκάμπιντον, Μόξεϊ, Πάντσεον (76' Φίλιπς), Καμπάνια (63' Ουίλιαμς), Γιέντινακ, Ντιγκατσόι, Γκείλ, Σαμάκ (64' Γκάρβαν)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1-1
Γήπεδο: Σεντ Μέρι'ς

Στο 1-1 έμειναν Σαουθάμπτον και Σάντερλαντ.

Η Σάντερλαντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Τζιακερίνι μετά από κόρνερ, ενώ στο 6' ακυρώθηκε γκολ της Σαουθάμπτον. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς δεν ήταν καλός και ως το τέλος του πρώτου μέρους δε υπήρξαν άλλες φάσεις.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Λαλάνα έφυγε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ροντρίγκες στο 58'. Στο 64' ακόμη μια κεφαλιά από τον Λάμπερτ, αυτή τη φορά, δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 88' η Σαουθάμπτον έκλεψε το Χ, χάρη σε γκολ του Φοντέ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσάμπερς, Φοντ, Λόβρεν, Σο (48' Κλάιν), Γουανιάμα, Σνέντερλιν (46' Οσβάλντο), Γουόρντ Πρόουζ, Λαλάνα (69' Ραμίρες), Ροντρίγκες, Λάμπερτ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Τσελούτσκα, Ο'Σέι, Ντιακιτέ, Κόλμπακ (54' Βόγκαν), Τζόνσον, Λάρσον, Γκάρντνερ, Τζιακερίνι (82' Τζιακερίνι), Σεσενιό (46' Γι), Άλτιντορ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Έβερτον και Γουέστ Μπρομ σε ένα μέτριο ματς.
Στο 7' και στο 8' ο Πίενααρ δεν βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο 30' και στο 35' ήταν η σειρά του Κόουλμαν να αστοχήσει από την περιοχή.

Στο 54' ο Φόστερ είπε όχι σε σουτ του Μπάρκλεϊ, όπως έκανε και σε πλασέ του Μιραλάς στο 60'. Στο 72' ο Χάουαρντ έπεσε και πρόλαβε προ του Λονγκ.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντεστάν, Κόουλμαν, Όσμαν, Φελαϊνί, Πίενααρ, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς (70' Νέισμιθ), Γέλαβιτς (72' Κονέ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ (74' Ντάνιελς), Τζόουνς, ΜακΌλι, Όλσον, Ρίντζγουελ, Μόρισον, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Ντόρανς, Λονγκ (81' Μπραντ), Ρόζενμπεργκ (67' Βίντρα)

ΧΑΛ- ΝΟΡΙΤΣ: 1-0
Γήπεδο: KC Στάντιουμ

Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Νόριτς πέτυχε η Χαλ, παρότι αγωνίστηκε για πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Στο 3ο λεπτό η κεφαλιά του Φερ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 9' ο ΜακΓκρέγκορ είπε όχι σε προσπάθεια του Ρέντμοντ. Στο 15' το σουτ του Λίβερμορ έφυγε λίγο άουτ και στο 22' η Χαλ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μπράντι. Στο 45' το σουτ του Ρέντμοντ σταμάτησε στο δοκάρι της Χαλ κι ενώ από το 27' οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τον Σαγκμπό με κόκκινη κάρτα.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμαντί, Φιγκερόα, Ντέιβος, Τσέστερ, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Κόρεν (84' Ροσενιόρ), Μπράντι (79' Μπόιντ), Αλούκο (72' Γκρέιαμ), Σαγκμπό

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Γουίτεϊκερ, Τζόνσον (46' Σνόντγκρας), Τέρνερ, Χόουσον, φαν Βόλσφβίνκελ, Φερ, Γκαρίδο, Ρέντμοντ (73' Χουλαχάν), Τετέι (65' Ελμάντερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα