Παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ζήτησαν να φύγει καλλονή δημοσιογράφος απ'το γήπεδο επειδή... αναστατώνονταν! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

10:41 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα στην τελευταία τους προπόνηση δεν τα πήγαιναν καλά. Γι' αυτό αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα και κάποιοι ποδοσφαιριστές ζήτησαν να απομακρυνθεί η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Καταρίνα Σρέτσκοβιτς από το γήπεδο καθώς αποσπούσε με την παρουσία της την προσοχή των παικτών και δεν μπορούσαν να προπονηθούν σωστά.

Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή που παρουσιάζει μια εκπομπή για το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας, στην αρχή έμεινε άφωνη καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι ποδοσφαιριστές που είναι μεγάλοι άντρες και έχουν

ξαναδεί ωραίες γυναίκες στη ζωή τους δεν μπορούν να συγκεντρωθούν εξαιτίας της!

«Ομολογώ ότι ήταν ένα πρόβλημα στην αρχή, καθώς φάνηκε ότι δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν δυο-τρεις φορές που μου ζήτησαν να απομακρυνθώ από τον αγωνιστικό χώρο, επειδή οι παίκτες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν, λόγω της παρουσίας μου. Αλλά νομίζω ότι πλέον με έχουν συνηθίσει», τονίζει η Σρέτσκοβιτς που συμπληρώνει πως ακόμη και στις συνεντεύξεις που έπαιρνε από τον καθένα παίχτη, κάποιοι από αυτούς μάσαγαν τα λόγια τους, ανήμποροι να αρθρώσουν λέξη εμπρός στα αδιαμφισβήτητα κάλλη της.

Η Σρέτσκοβιτς δηλώνει μεγάλη οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, όπως και ο σύντροφος της, ο οποίος δεν είναι ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα