«Παίκτες με ταλέντο, αλλά και απειρία»

16:16 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για τα συμπεράσματά του από την ΑΕΚ, όπως την είδε στο χθεσινό φιλικό, μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra FM:
Για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του: «Σίγουρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα. Είναι το τρίτο ή τέταρτο φιλικό που παίξαμε και σιγά σιγά δείχνουμε ότι πατάμε καλά. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε την ομάδα

και εμείς και η ΑΕΚ είμαστε καινούργιες ομάδες με πολλά νέα πρόσωπα και νέα παιδιά».
Για το πώς θα «βιώσει» η ΑΕΚ την Γ΄ Εθνική: «Επειδή έχω δουλέψει και στις τρεις κατηγορίες, στην Γ΄ Εθνική, στην Β΄ και στην πρώτη κατηγορία το ποδόσφαιρο είναι σκληρό σε αυτή την κατηγορία. Δεν είναι τεχνικό, δεν σε αφήνουν οι ομάδες να πάρεις μπάλα ενώ στην πρώτη κατηγορία είναι πιο καλά μπορείς να πάρεις μπάλα, να παίξεις και να δείξεις κάποια τεχνικά στοιχεία. Δεν θα είναι εύκολο για την ΑΕΚ γιατί έχει πολλά νέα παιδιά, στον άξονα είναι καλή αλλά θέλει προσπάθεια στις πλευρές»
Επίσης για την τακτική προσέγγιση της κατηγορίας πρόσθεσε: «Σε αυτές τις κατηγορίες το πρώτο στοιχείο στην τακτική είναι η άμυνα και μετά η επίθεση. Αν θες να είσαι πρωταγωνιστής, πρέπει να δουλέψεις την επίθεση για να μην τρως στην κόντρα επιθέσεις. Για την ΑΕΚ τα πλάγια θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να δουλέψει εκεί.»
Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει ταλαντούχους παίκτες που τους λείπει η εμπειρία. Είναι σκληρή κατηγορία, με έδρες δύσκολες και είναι και το κεφάλαιο με την φανέλα της ΑΕΚ, είναι βαριά για τους νέους παίκτες. Ο Μελισσανίδης και ο Μπάγεβιτς θα τα καταφέρουν, υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι στην διοίκηση που ξέρουν τι θα κάνουν»
Για το αν μπορούν να βγουν νέοι παίκτες από την ΑΕΚ στη Γ΄Εθνικής: «Μπορούν να δουλευτούν νέα παιδιά στην κατηγορία, είναι θεμιτό. Μην ξεχνάτε πόσοι παίκτες απο την Γ Εθνική ανεβαίνουν τις κατηγορίες και έχουν καθοριστική συμβολή για την ομάδα τους. Η ΑΕΚ από την διαδικασία θα καταφέρει τον στόχο της και μέσα από αυτό το πρωτάθλημα οι νέοι παίκτες θα δουλέψουν και θα είναι έτοιμοι να την στελεχώσουν. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στις μικρές κατηγορίες, αλλά δεν υπάρχει εκπαίδευση».

Keywords
Τυχαία Θέματα