«Παγώνουν» τις ανανεώσεις στον ΟΣΦΠ

09:06 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο... περίμενε εξακολουθούν να έχουν τον Ολυμπιακό οι Βασίλης Τοροσίδης, Ραφίκ Τζιμπούρ και Χοσέ Χολέβας καθώς ακόμα δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ για την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Το γεγονός αυτός έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στην διοίκηση η οποία αποφάσισε να "παγώσει" τις διαπραγματεύσεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές μέχρι εκείνη δώσουν την τελική τους απάντηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" από την διοίκηση τονίζουν ότι "άλλες προσφορές

δεν έχουμε να κάνουμε. Ό,τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πολύ καλές προτάσεις τις οποίες οι παίκτες πρέπει να αποδεχτούν και να μείνουν στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, το πότε θα υπάρξει καθοριστική εξέλιξη, δεν θα το πούμε. Δεν καιγόμαστε, έχουμε ένα μήνα ως τις γιορτές, ξέρουμε ότι την πρώτη του χρόνου θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν αλλά ελπίζουμε να μείνουν".
Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως Τζιμπούρ και Χολέβας θα συμφωνήσουν τελικά και θα ανανεώσουν ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, βρίσκεται προς την έξοδο καθώς η διοίκηση κρίνει πως τα χρήματα που ζητά ο αρχηγός του Ολυμπιακού για να ανανεώσει είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με την αγωνιστική του παρουσία πέρσι και φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα