Πάει Λίβερπουλ τελικά ο Ρότζερς

16:42 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Από το πρωί της Πέμπτης, η μετακίνηση του Ρότζερς στο Λίβερπουλ, για λογαριασμό των «κόκκινων» άρχισε να παρουσιάζει δυσκολίες, μετά την άρνηση της Σουόνσι να δεχθεί τα 4 εκατ. λίρες ως αποζημίωση.

Οι Ουαλοί εμφανίζονταν να ζητούν 7 εκατομμύρια, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να κάνουν λόγο για διαφορά που δεν ήταν απίθανο να οδηγήσει σε «ναυάγιο».

Ωστόσο, οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία, με τα βρετανικά Μέσα να μεταδίδουν ότι ακόμη τρία άτομα από το προπονητικό

επιτελείο της Σουόνσι θα πλαισιώσουν τον Ρότζερς στον πάγκο του «Anfield». Αν και δεν ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα, οι τρεις που θα ακολουθήσουν το δρομολόγιο Σουόνσι-Λίβερπουλ είναι οι Κόλιν Πάσκοου, Κρις Ντέιβις και Γκλεν Ντρίσκολ. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, πρόκειται -ουσιαστικά- για «ξήλωμα» του προηγούμενο προπονητικού επιτελείου, σχεδόν στο σύνολό του, μετά και την απομάκρυνση του Κένι Νταλγκλίς, στα μέσα Μαΐου. Με αυτό τον τρόπο, ο Ρότζερς γίνεται ...απόλυτος κυρίαρχος στα αποδυτήρια του «Anfield».

Η ...ιεραρχία στη Λίβερπουλ

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, η διοίκηση των «κόκκινων» δεν αποκλείεται να μην προσλάβει τεχνικό διευθυντή, αφού αυτό αποτελεί «απαίτηση» του Ρότζερς, ο οποίος δεν θέλει να εργάζεται με κάποιον ...πάνω από το κεφάλι του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Ρότζερς είπε τελικά το «ναι» στη Λίβερπουλ, μετά τις σχετικές εγγυήσεις που πήρε από τη διοίκηση του συλλόγου. Με βάση τα τελευταία νέα, το πόστο του τεχνικού διευθυντή θα «σπάσει» σε δύο ρόλους, με τον έναν να έχει να κάνει με τις μεταγραφές και το άτομο που θα προσληφθεί θα αποτελεί ουσιαστικά δεξί χέρι του 39χρονου τεχνικού.

«Η Λίβερπουλ είναι εκτός από ποδοσφαιρικός σύλλογος και ένας οργανισμός. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να είσαι μέλος της ομάδας και δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση. Νιώθω ευλογημένος που θα συμμετέχω στην ιστορία της», φαίνεται να έχει δηλώσει ο Μπρένταν Ρότζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα