Πάει και για Ρόμπεν η Γαλατά!

10:12 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμη μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως θέλει να προχωρήσει η Γαλατά! Ο Ουνάλ Αϊσάλ έχει βάλει στόχο μετά τους Σνάιντερ και Ντρογκμπά, να πάρει και τον Άριεν Ρόμπεν.


Ο Τούρκος επιχειρηματίας έφερε στην ομάδα του Άλτιντοπ, Μέλο, Ριέρα, Ντρογκμπά, Μουσλέρα, Σνάιντερ και αυτοί τον δικαίωσαν φέρνονταςν την «τσιμ μπομ» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα σχέδια του Αϊσάλ δεν σταματάνε εδώ, αφού στόχος του είναι να κάνει την Γαλατά να διεκδικήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Για τον λόγο αυτό έχει βρει το νέο διαμάντι που θέλει

να προσθέσει στη συλλογή του. Ποιός είναι αυτός; Ο Άριεν Ρόμπεν. Όπως αναφέρει η Bild ο Ολλανδός άσος της Μπάγερν Μονάχου είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ρόμπεν έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα των Βαυαρών, ενώ όπως φαίνεται δεν πρόκειται να είναι στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα τη νέα σεζόν κλαι παρότι έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Η Γαλατά ετοιμάζει πρόταση που θα φτάνει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, ποσό που θα έκανε ικανή την Μπάγερν να πει το ναι, ενώ η τουρκική ομάδα για να τον πείσει πρόκειται να του προσφέρει αρκετά παραπάνω από όσα κερδίζει αυτή την στιγμή στο Μόναχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα