Πάει για το 26ο

00:01 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-0 (1-1)
Γήπεδο: Καμπ Νου
Τη νίκη με 2-0 επί της Βαλένθια πέτυχε η Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Η Βαλένθια έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 4ο μόλις λεπτό, καθώς ο Ματιέ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πίντο.
Στο 13ο λεπτό ο Φεγκουλί παό καλή θέση πλάσαρε

πάνω στον Πίντο και στο 16ο λεπτό η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή φάση στο ματς.
Ο Μέσι έβγαλε με απίστευτη μπαλιά τον Φάμπρεγκας μόνο του με τον Άλβες και ο Ισπανός διεθνής πλάσαρε ιδανικά.
Στο 19ο λεπτό ο Μέσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ραμί, μπήκε στην πριοχή, αλλά νικήθηκε από τον Άλβες, ενώ στο 26' ο γκολκίπερ της Βαλένθια είπε και πάλι όχι στον Μέσι.
Στο 32ο λεπτό ο Άλβες πρόλαβε τον Φάμπρεγκας, ενώ στο 37΄ο τερματοφύλακας της Βαλένθια είπε και πάλι όχι στο σουτ του Φάμπρεγκας από το ύψος της περιοχής.
Οι «νυχτρίδες» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Πίντο είπε όχι σε τετ α τετ με τον Άλμπα.
Στο 54ο λεπτό ο Μέσι είχε δοκάρι και στη συνέχεια ο Ρουίς απομάκρυνε, ενώ στην επόμενη φάση ο Άλβες έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Μέσι.
Η Βαλένθια έμεινε με 10 παίκτες στο 74ο λεπτό λόγω αποβολής του Φεγκουλί και η Μπαρτσελόνα έφτασε και σε 2ο γκολ στο 81'. Αλέξις Σάντσε, Φάμπρεγκας και Τσάβι έκρυψαν την μπάλα με τον τλευαταίο να πλασάρει τον Άλβες από κοντά.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Τιάγκο, Τσάβι, Φάμπρεγκας (90+1' Ινιέστα), Κουένσα (89' Τέγιο), Σάντσες (85' Άλβες), Μέσι.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Άλμπα, Ρουίς, Ραμί, Μιγκέλ, Αλμπέλδα (84' Παρέχο), Μπανέγκα (70' Τίνιο Κόστα), Ματιέ, Φεγκουλί, Ζόνας (79' Πιάτι), Αντούριθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα