Οζιέ, πρωταθλητής των πρωταθλητών (VIDEO)

20:40 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Γάλλος (πρώην οδηγός της Citroen και νυν της VW για τα WRC) έχει στη συλλογή του ένα έπαθλο από μία κορυφαία διοργάνωση. Ο Οζιέ είναι ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών για το 2011. Τη νίκη αυτή κέρδισε στον τελικό του Race of Champions από τον Τομ Κρίστενσεν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ένα υπέροχο 3ήμερο, διασκεδάσαμε πολύ με την οδήγηση εδώ μπροστά σε τόσους πολλούς θεατές. Είναι φανταστικό, ιδίως

η νίκη απέναντι στον Κρίστενσεν, ο οποίος έχει τόσο μεγάλη εμπειρία», δήλωσε ο Οζιέ μετά τη νίκη του.

Η ομάδα της Γερμανίας, αποτελούμενη από τους Σεμπάστιν Φέτελ και Μίκαελ Σουμάχερ, κερδίσε για πέμπτη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο Εθνών, με μία επιβλητική εμφάνιση στο Ντίσελντοφ.

«Είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις πέντε φορές στη σειρά. Είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αλλάζεις μονοθέσια και έτσι είναι εύκολο να χάσεις, συνεπώς πρέπει να αγωνίζεσαι πάντα στα όρια. Σε αυτήν τη διοργάνωση διασκέδασα πολύ, το κοινό ήταν υπέροχο, δίνοντας μας ώθηση, όταν μπήκαμε στο στάδιο και όταν περάσαμε τη γραμμή. Στην πραγματικότητα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλύτερη από πέρυσι», ήταν τα λόγια του Φέτελ.

Ευχαριστημένος από την... πρώτη του νίκη για αυτή τη σεζόν, ήταν και ο Μίκαελ Σουμάχερ.

«Πάντα είναι ευχαρίστηση για μένα να βρίσκομαι εδώ και ιδιαίτερα όταν κερδίζουμε. Ο Σεμπάστιαν και εγώ είμαστε υπέροχοι ομόστασταβλοι και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Σε αντίθεση με τον Φέτελ, αυτή ήταν η πρώτη μου νίκη που είχα αυτή τη σεζόν», ανέφερε ο Γερμανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα