Ουζουνίδης: Δεν ήταν να περάσουμε

09:55 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με το 2-0 στη Νέα Σμύρνη, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στέκεται στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.
Μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή, ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: "Δεν ήταν να περάσουμε, φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε καθόλου

και είχαμε τις φάσεις με Μπουμάλ και Γιάννου και το πέναλτι του Κολοβού στο τέλος για να περάσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) χάθηκε η πρόκριση, όχι στο πρώτο ματς. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, θέλαμε να κάνουμε άλλες αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση στην επανάληψη, έγιναν τόσα φάουλ στον Κολοβό που δε δόθηκαν".
Για τη φάση του πέναλτι, ο Ουζουνίδης είπε: "Για μένα, όπως το είδα από τον πάγκο, το πέναλτι ήταν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν προκατειλημμένος με τον Κολοβό στο δεύτερο ημίχρονο".
Τέλος, για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο Ουζουνίδης τόνισε: "Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Σε λίγο θα παίζουμε χωρίς προπονητές και μετά χωρίς παίκτες. Είναι αποφάσεις αυτές;".

Keywords
Τυχαία Θέματα