Ούτε βήμα πίσω ο Τίγρης για ΟΠΑΠ

16:29 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Emma Delta δεν κάνει πίσω αναφορικά με την αγορά του ΟΠΑΠ. Το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Σταυρίδης βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει. Η κοινοπραξία των Γιώργου Μελισσανίδη, Γίουρι Σμετς και δύο ακόμα εταίρων (Lottomatica, Κοπελούζος) δεν σκοπεύει να κάνει ούτε βήμα πίσω στο θέμα της αγοράς μεριδίου του Οργανισμού αλλά ούτε

και στη διεκδίκηση, με κάθε νόμιμο μέσο, της απενεργοποίησης συμβάσεων αποικιοκρατικού χαρακτήρα με την Intralot, εταιρία συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη. Συμβάσεις μάλιστα που είχαν υπογραφεί λίγες μέρες πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας Δημοσίου-Emma Delta.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ.
«Οταν ο καθένας λέει την θέση του και την αιτιολογεί, έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά γιατί έχεις καταλάβει τη θέση του άλλου. Δεν αρκεί απλά να πω κάτι, αλλά να το τεκμηριώσω. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο που εγώ βρίσκω πάρα πολύ θετικό είναι αυτό το οποίο είπαν οι Τσέχοι, γιατί ήταν η Emma Delta με όλη της την ηγεσία και είπαν το εξής απλό: Εμείς θα μείνουμε στον ΟΠΑΠ, θα πάρουμε τον ΟΠΑΠ και θα διεκδικήσουμε αυτά που σήμερα δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Αυτό είναι μια πάρα πολύ θετική, ρεαλιστική δήλωση» ξεκαθάρισε ο κ.Σταυρίδης μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

Η δήλωση του προέδρου του ΤΑΪΠΕΔ έρχεται μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Emma Delta και διαψεύδει τα όσα κυκλοφόρησαν περί διάθεσης της κοινοπραξίας να αποχωρήσει. Στη συνάντηση έδωσε το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο δικηγόρος του κ.Φωκάς και ο Γιούρι Σμετς οι οποίο ξεκαθάρισαν πως θα προχωρήσουν τόσο στην αγορά του ΟΠΑΠ όσο και στην αλλαγή των συμβάσεων που εξασφάλιζαν την Intralot.

Keywords
Τυχαία Θέματα