Ούτε τώρα η Νόριτς

16:42 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΙΤΣ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ
Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη μετρά η Νόριτς, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ μέσα στο «Κάροου Ρόουντ».
Η Γουέστ Χαμ απείλησε πρώτη στο 3ο λεπτό με τον Ντιαμέ, ενώ η Νόριτς απάντησε με το καλό σουτ του Σέρμαν που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 6'.
Στο 15ο λεπτό ο Τέιλορ βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή και με τον Ρούντι εκτός θέσης, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0, ενώ στο 21' ο Ρούντι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Νόλαν.
Στο 30ο λεπτό ο Κόλινςέκοψε

τον Σνόντγκρας την τελευταία στιγμή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γιασκελάινεν πραγματοποίησε τρομερή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Σνόντγκρας και Χολτ.
Η Νόριτς είχε ανεβάσει στροφές και στο 35ο λεπτό ο Χολτ απείλησε ξανά τον Γιασκελάινεν, ενώ στο 41' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σέρμαν από τον Κόλινς.
Η Νόριτς μπ0ήκε καλά και στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Τζάκσον έπιασε καλό σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Γιασκελάινεν απομάκρυνε όμορφο σε κόρνερ.
Στη συνέχεια ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, η Γουέστ Χαμ έδειξε πως συμβιβάζεται και με την ισοπαλία και κάθισε πίσω.
Η Νόριτς έχασε μεγάλη ευκαιρία ωστόσο στο 88', με τον Κέιν να πλασάρει άσχημα από πολύ κοντά και τον Γιασκελάινεν να απομακρύνει.
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Τζόνσον, Μπασόνγκ, Σνόντγκρας, Χόουσον, Χολτ (70' Κέιν), Τζάκσον (62' Μόρισον), Σέρμαν, Γκαρίδο, Μπαρνέτ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ριντ, Νόλαν, Κόουλ (57' Μαϊγκά), Βαζ Τε (84' Μπεναγιούν), Τέιλορ (58' Τζάρβις), Νομπλ, Ο' Μπράιεν, Κόλινς, Ντεμέλ, Ντιαμέ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα