Ούτε τη Σαντχάουζεν!

22:18 31/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ούτε με τον Σαβιόλα στη σύνθεσή του δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει μία νίκη γοήτρου, στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε επί γερμανικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν σήμερα το τελευταίο τους τεστ, απέναντι στην Σαντχάουζεν και ενώ βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ (και τα δύο τέρματα ο Ολαϊτάν στο 26' και στο 55'), τελικά δέχθηκαν ισάριθμα τέρματα (στο 51' και το 85'), αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν γνωρίσει

και την ήττα, σε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες που είχαν οι Γερμανοί, κυρίως στο πρώτο μέρος όπου η άμυνα του Ολυμπιακού πελαγοδρομούσε.

Στο δεύτερο μέρος ο Μίτσελ έκανε 5 αλλαγές μαζεμένες και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, χωρίς ωστόσο να φανεί τίποτα ιδιαίτερο. Όσο για το πρόσωπο του αγώνα για τους «ερυθρολεύκους», τον Χαβιέ Σαβιόλα, έδειξε αρκετά προβληματικός και έκανε έναν κακό παιχνίδι, στο ντεμπούτο του, παρότι ολοκλήρωσε όλο το ματς. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την περιοδία του στην Γερμανία, γνωρίζοντας δύο ήττες από Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ και μία ισοπαλία με την Σαντχάουζεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα