Ουσιαστικά και τυπικά πρόεδρος ο Δημητρέλος

23:22 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Γενική Συνέλευση της 3ης Φεβρουαρίου είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος. Εδώ και πέντε μήνες ο κ.Δημητρέλος ηγείται της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε Γενικές Συνελεύσεις, Διοικητικά Συμβούλια και ως πρόεδρος έχει την ευθύνη υπογραφών και αποφάσεων έκτοτε. Ωστόσο, η προεδρία Δημητρέλου τυπικά δεν είχε αναγνωριστεί από την ΕΕΑ, κάτι που θα γίνει στις 19 Ιουλίου μετά την απαραίτητη συνεδρίαση της επιτροπής.

Έτσι, σύντομα θα οριστικοποιηθεί και αυτό… Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ στο aek365 με δήλωση του στις 30 Ιουνίου.

Ο Δημητρέλος την Δευτέρα θα πάει στην ΕΕΑ να καταθέσει κάποια τελευταία έγγραφα (τα τυπικά επιχειρηματικά σχέδια των Νοτιά, Παππά –ως πρώην μετόχου- και Supporters) και στις 19 Ιουλίου θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για να δει τον φάκελο και όλα τα έγγραφα και είτε εκείνη την ημέρα, είτε τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την (τυπική) αλλαγή στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης παραμένει πρόεδρος (μόνο) στην «Empire Α.Ε.» και αυτό διότι αν και προσπάθησε να την δώσει στον Δημητρέλο, ο τελευταίος αρνήθηκε… Και έτσι παραμένει πρόεδρος εκεί με όλες τις ευθύνες που επισύρει αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα