Ουδέν σχόλιο για ΟΣΦΠ από Ρόζενμπεργκ

12:12 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ έχει ξεκαθαρίσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Βέρντερ Βρέμης και πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Σουηδό επιθετικό να βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού με τον ίδιο να μην θέλει να σχολιάσει τα σενάρια.

Σε δηλώσεις του για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού στην σουηδική εφημερίδα "Sport Bladet", ο Ρόζενμπεργκ τόνισε: "Δεν θέλω να σχολιάσω. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Φεύγω από την Βέρντερ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο".
Σε ερώτηση αν η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα τον απέτρεπε από το να πάει στον Ολυμπιακό, ο Σουηδός φορ δήλωσε: "Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα έτσι η κατάσταση. Αντιμετώπισα προβλήματα και στην Ισπανία. Θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή μου πριν αποφασίσω. Πιθανότατα, άλλωστε, αυτό θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο στο εξωτερικό".
Όσο για τις προδιαγραφές που θέτει για την επόμενη ομάδα του, ο Ρόζενμπεργκ τόνισε: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε να έχει η ομάδα που θα πάω. Θα πρέπει να νιώσω πως είναι η σωστή επιλογή, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα πως πρέπει να είναι μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Keywords
Τυχαία Θέματα