Όταν η αγάπη για την ομάδα σου αλλάζει τη ζωή...

21:41 10/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντόμπρομιρ Στογιάνοφ από τη Βουλγαρία, 21 ετών σήμερα, είχε χάσει την όρασή του όταν ήταν μικρός. Όμως είχε προλάβει ήδη να αγαπήσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας κι από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να είναι πιστός οπαδός της.

Λόγω του προβλήματός του όμως δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο, όπως ποτέ δεν έχανε τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας από την τηλεόραση, έστω και μόνο ακούγοντάς τους.

Όμως, λίγες εβδομάδες πριν, μια φίλη του πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε με την παρουσιάστρια μιας εκπομπής της

βουλγάρικης τηλεόρασης ζητώντας της να μεσολαβήσει ώστε ο φίλος της να κάνει ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα: να συναντήσει τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας του.

Πραγματικά, η παρουσιάστρια επικοινώνησε με τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας και πριν λίγο καιρό ο Ντόμπρι άφησε για λίγο το δωμάτιο του και επισκέφτηκε το γήπεδο της ομάδας. Εκεί, όχι μόνο ένιωσε το χορτάρι που έπαιζε η ομάδα του, αλλά και σήκωσε στον αέρα την κούπα του τελευταίου πρωταθλήματος που έχει πάρει η ΤΣΣΚΑ, το 2008, ενώ φυσικά γνώρισε τους παίκτες και τον προπονητή και έφαγε μαζί τους. Φυσικά όλα αυτά καλύφθηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ αλλά μάλλον τώρα αρχίζει.

Οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ κάλεσαν τον Ντόμπρι στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς. Ο νεαρός οπαδός κάθισε για πρώτη φορά στην κερκίδα των φανατικών. Εκεί όχι μόνο άκουσε τον αγώνα, αλλά άκουσε και τους οπαδούς να τραγουδάνε το όνομα του σε διάφορες στιγμές του αγώνα. Μάλιστα, κατέβηκε στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο όπου και χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο. Τότε έμαθε ότι οι οπαδοί της ομάδας έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν τα 7.500 ευρώ που απαιτούνται για να υποβληθεί σε επέμβαση και να μπορέσει να δει ξανά.

Ο 21χρονος μην αντέχοντας όλη αυτή την συγκίνηση και την έκπληξη ξέσπασε σε κλάματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα