Όσοι δεν… έκαναν παρέλαση

13:37 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο... παραδοσιακό για τα ελληνικά δεδομένα ερώτημα του καλοκαιριού «θα προλάβει να... κάνει παρέλαση;», διαχρονικά είναι αρκετοί αυτοί που για την περίπτωσή τους η απάντηση αποδεικνύεται τελικά αρνητική. Η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Τέσσερις προπονητές, μεταξύ των οποίων και αυτός που ανέλαβε να χτίσει τη «νέα ΑΕΚ», ο Βαγγέλης Βλάχος, δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 28η Οκτωβρίου. Ο... νεοτερισμός όμως, έχει να κάνει με το γεγονός ότι φέτος παρέλαση δεν έκαναν επίσης, ένας πρόεδρος, ένας τεχνικός διευθυντής και ένας ποδοσφαιριστής! Ο λόγος φυσικά για τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος ήρθε

σε σύγκρουση με τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Βασίλη Τσιάρτα που χρεώθηκε λάθη του σχεδιασμού της ΑΕΚ και τον Κώστα Κατσουράνη, που αποτέλεσε το... εξιλαστήριο θύμα των αγωνιστικών προβλημάτων του Παναθηναϊκού.
Οι τέσσερις προπονητής που δεν... παρέλασαν σήμερα, είναι ο Βαγγέλης Βλάχος (ΑΕΚ), ο Μάκης Κατσαβάκης (Άρης), ο Μάκης Χάβος (Βέροια) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (Ξάνθη). Η πρώτη απόλυση ήρθε μόλις μετά τη δεύτερη αγωνιστική, με τον Μάκη Χάβο να φεύγει από τη Βέροια στις 4 Σεπτεμβρίου. Η βορειοελλαδίτικη ΠΑΕ χρέωσε στον Έλληνα τεχνικό τις δύο εντός έδρας ήττες από Ολυμπιακό, αλλά κυρίως αυτήν από τον Πανιώνιο και τον... τελείωσε. Στις 22 Σεπτεμβρίου, μετά την ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από την Ξάνθη, πριν τον... παραιτήσει ο Χρήστος Πανόπουλος.
Στις 29 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΚ -συνεχίζοντας τον απίστευτο φετινό αγωνιστικό κατήφορο- έχασε και από τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, και το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου, γεγονός που προκάλεσε και την παραίτηση του Θωμά Μαύρου, ο οποίος θεώρησε ότι η διοίκηση τον «άδειασε» και ήρθε σε πλήρη ρήξη μαζί της. Πέντε ημέρες νωρίτερα, ο Θ(ε)ωμάς είχε στερήσει την... παρέλαση και από τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Βασίλη Τσιάρτα, καταλογίζοντάς του σημαντικές ευθύνες για τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού που έγινε στην Ένωση.
Την τετράδα των προπονητών που δεν παρέλασαν ολοκληρώνει ο Μάκης Κατσαβάκης. Οι μουρμούρες για τα άσχημα αποτελέσματα των «κίτρινων» και η εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά έφεραν τον Έλληνα τεχνικό στην πόρτα της εξόδου. Για το τέλος έμεινε ο ποδοσφαιριστής της... παρέας, ο Κώστας Κατσουράνης: Στις 3 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του "Κατσούρ" σε ομιλία του προς τους παίκτες των «πρασίνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα