Όρθιος ο ΠΑΣ στη Λιβαδειά

21:34 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λειβαδιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Αρετόπουλος

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στη Λιβαδειά όπου και Λεβαδειακός και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1 με την ομάδα των Ιωαννίνων να παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τους "πράσινους".

Η πρώτη φάση ανήκε

στους γηπεδούχους όταν στο 10' ο Πότι έκανε το σουτ αλλά ο Φεγκρούς απέκρουσε. Στην αντεπίθεση ο Ίλιτς βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ολιγώρησε και έχασε την ευκαιρία. Ο Ροτζέριο στο 27' έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Φεγκρούς. Στο 41' ο ίδιος παίκτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή η οποία όμως κόπηκε. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου Λυσγάρας έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι

Εξαιρετικό το δεύτερο μέρος με τον ΠΑΣ να ανοίγει το σκορ στο 57' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι ο Τζημόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Λεβαδειακός όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 65' ο Ακόστα σέντρας και ο Ζησόπουλος με προβολή έκανε το 1-1. Στο 84ο λεπτό ο Λεβαδειακός βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ όταν ο Ροτζέριο νίκησε την άμυνα του ΠΑΣ στον αέρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Οικονόμου έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γ. Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Ροτζέριο (86'Μίλιεβιτς), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (73'Ρομέου), Χοσέμι, Κόρμπος, Πόι, Μεντί, Ακόστα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Γεωργίου (73'Βίλα), Κοροβέσης (89'Αυγενικού), Ίλιτς (78'Κεϊτά)

Keywords
Τυχαία Θέματα