Νίκησε τη Ζενίτ η ΑΕΛ, σφαλιάρα για Σέλτικ

20:04 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος Προκριματικός - 1ος αγώνας

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1-0

Τεράστια νίκη για την ΑΕ Λεμεσού που επικράτησε με 1-0 της Ζενίτ. Οι Ρώσοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και είχαν δοκάρι με τον Ντάνι στο 24'. Στην επανάληψη η κυπριακή ομάδα ανέβηκε και στο 64' ο Μπεμπέ έκανε την σέντρα στην περιοχή, και ο αμαρκάριστος Γκικίεβιτς έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Βίτσελ είδε κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης και η Ζενίτ έμεινε με δέκα.

ΑΚΤΟΜΠΕ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 2-2

Αν και δυσκολεύτηκε η Στεάουα πήρε τελικά ισοπαλία 2-2 από την Ακτόμπε και έκανε βήμα πρόκρισης. Οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Κεσέρου για να ισοφαρίσει ο Κορόμπκιν στο 58'. Ο Πρεπελίτα στο 79' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Στεάουα που τελικά έχασε το διπλό λόγω του τέρματος του Αρζουμανιάν στο 88'

ΚΑΡΑΜΠΑX-ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ:

Μετά από ένα πολύ σκληρό ματς η Καραμπάχ επικράτησε με 2-1 της Σάλτσμπουργκ σε μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντίας και στο 35' η Σάλτσμπουργκ έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Σβέγκλερ. Στο 42' όμως αποβλήθηκε και ο Τέλι της Καραμπάχ. Η Σάλτσμπουργκ έκανε το 1-1 στο 77' με τον Γιόναθαν Σοριάνο όμως στο 86' ο Ρεϊνάλντο έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε.

ΕΛΣΙΝΚΙ-ΑΠΟΕΛ: 2-2

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ που πήρε ισοπαλία 2-2 από την Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Σάβατζ στο 11ο λεπτό και στο 45' με πέναλτι. Στην επανάληψη όμως η αποβολή του Κάντζι στο 49' άλλαξε τις ισορροπίες. Ο ΑΠΟΕΛ βγήκε μπροστά και στο 71' μείωσε με τον Ντε Βισέντι. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Σέρινταν έκανε το 2-2.

ΝΤΝΙΠΡΟ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 0-0

Λευκή ισοπαλία πήρε η Κοπεγχάγη στην Ουκρανία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Ντνίπρο.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΛΙΛ: 0-2

Την πρόκριση καθάρισε από το πρώτο ματς η Λιλ που επικράτησε με 2-0 της Γκρασχόπερ στην Ελβετία. Ο νεοφερμένος Σεμπαστιάν Κορτσιά έκανε το 1-0 στο 29' για να πετύχει το δεύτερο γκολ των "λιλουά" ο Μέντες στο 49ο λεπτό.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 0-0

Η Παρτιζάν έμεινε όρθια στη Βουλγαρία όπου αναδείχθηκα ισόπαλη χωρίς γκολ εμ τη Λουντογκόρετς και πλέον πάει στον επαναληπτικό με προβάδισμα.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: 1-2

Μεγάλη νίκη για την Μπεσίκτας που έφυγε με διπλό από την έδρα της Φέγενορντ επικρατώντας με 2-1. Ο Πεκτεμέκ άνοιξε το σκορ στο 13' και ο Κερίμ Κογιουνλού έκανε στο 71' το 0-2 για να δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους "μαύρους αετούς". Οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι στο 90' και μείωσαν με τον Βέρντε.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 0-1

Με ένα γκολ του Μπρόζοβιτς στο 49' η Ντιναμό "άλωσε" την έδρα της Άαλμποργκ και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΕΛΤΙΚ: 4-1

Σοκ για τη Σέλτικ που έχασε με 4-1 από τη Λέγκια και πλέον ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να προκριθεί.

Οι Σκοτσέζοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον ΜακΓκρέγκορ όμως ο Ράντοβιτς με γκολ στο 10' και στο 36' έκανε την ανατροπή. Στο 41' αποβλήθηκε ο Άμπροουζ και η Σέλτικ συνέχισε με δέκα. Με παίκτη παραπάνω η Λέγκια πίεσε και στο 84' έκανε το 3-1 με τον Ζίρο. Στις καθυστερήσεις ήρθε και το 4-1 με τον Κοσέτσκι.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 1-0

Με ένα γκολ του Μποχάρ στις καθυστερήσεις η Μάριμπορ κατάφερε να νικήσει την Μακάμπι και να πάρει κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα