Οριστικά εκτός ο Ρόις!

12:57 7/6/2014 - Πηγή: AEK365

Είναι πλέον επίσημο. Ο Μάρκο Ρόις δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
Μια εξέλιξη λίγο ως πολύ αναμενόμενη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ασχέτως εάν στις τάξεις των «πάντσερ» ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό του στη φιλική αναμέτρηση με την Αρμενία (6-1), έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον αριστερό αστράγαλο, κάτι που συνεπάγεται με διάστημα απουσίας τουλάχιστον ενάμιση

μήνα.
«Ο Μάρκο Ρόις δεν θα ταξιδέψει με την εθνική Γερμανίας στη Βραζιλία και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από έξι με επτά εβδομάδες», αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδίας.
Τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο αμυντικός της Σαμπντόρια Σχκοντράν Μουστάφι.
Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του 25χρονου εξτρέμ, ο Γιόακιμ Λεβ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του: «Για αυτόν και για εμάς αυτά τα νέα είναι πολύ λυπηρά. Ο Μάρκο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε άριστες εντυπώσεις στην προετοιμασία. Για εμάς θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στα γήπεδα της Βραζιλίας».

Πηγή : coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα