Όργια Κριστιάνο στο Μπερναμπέου (VIDEO)

22:59 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 5η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγο Μπερναμπέου

Με τον Ρονάλντο να σκοράρει για 13η συνεχόμενη φορά σε εντός έδρας ματς στη Λίγκα και τελικά να πετυχαίνει καρέ η Ρεάλ επικράτησε με 5-1 της Έλτσε. Μόλις στο 14' η Έλτσε κέρδισε πέναλτι για χτύπημα του Κριστιάνο στον Μοσκέρα. Ο Αλμπάκαρ το εκτέλεσε και νίκησε τον Νάβας που έπεσε σωστά αλλά δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα. Η Ρεάλ απάντησε άμεσα καθώς στο 20' ο Μπέιλ με κεφαλιά έκανε το 1-1 με ένα γκολ στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Στο 27' η βουτιά του Μαρσέλο ξεγέλασε τον διαιτητή και έδωσε πέναλτι αντί για κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη του Βραζιλιάνου. Ο Κριστιάνο το εκτέλεσε και έγραψε το 2-1 ενώ στο 32' με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ της Ρεάλ. Τελικά ο Πορτογάλος έκανε χατ-τρικ καθώς οι Μερένχες κέρδισαν πέναλτι στο 80' και αυτός το μετέτρεψε σε γκολ. Τρία λεπτά μετά ο Κρόος είχε σουτ στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο έκανε από κοντά στο 5-1 φτάνοντας τα 186 τέρματα σε 169 ματς πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ Μ.: Νάβας, Καρβαχάλ (65'Αρμπελόα), Βαράν, Ράμος (82'Νάτσο), Μαρσέλο, Ιγιαραμέντι, Ίσκο, Κρόος, Χάμες (78'Τσιτσαρίτο), Μπέιλ, Ρονάλντο.

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Θίσμα, Πελεγκρίν, Λομπάν, Αλκμπακάρ, Μοσκέρα, Αντριάν (67'Πάσαλιτς), Βικτορ Ροντρίγκεθ, Ροντρίγκες (78'Ερέρα), Κορομίνας (60'Φαϊσάλ), Γιόναθας.

Keywords
Τυχαία Θέματα