Οργή για τους δολοφόνους του Facebook

16:42 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη πήραν η 24χρονη και ο 20χρονος που κατηγορούνται για την δολοφονία 30χρονου άντρα στην Δάφνη.
«Δολοφόνα σκότωσες το παιδί μας» φώναζαν στην 24χρονη συγγενείς του θύματος που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και επιχείρησαν να πλησιάσουν το περιπολικό που μετέφερε τους κατηγορούμενους.
Μάλιστα ο πατέρας του άτυχου 30χρονου προσπάθησε να χτυπήσει το περιπολικό με τις γροθιές αλλά οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον απομάκρυναν.
Η 24χρονη είχε «ψαρέψει» μέσω Facebook τον 30χρονο γιο ενεχυροδανειστή και όταν την προσκάλεσε στο σπίτι του για να γνωριστούν, του έστησε παγίδα θανάτου. Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της, έδεσαν, φίμωσαν και τελικά στραγγάλισαν τον νεαρό, πριν του κλέψουν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί, η 24χρονη ομολόγησε πως παγίδευσε τον 30χρονο άνδρα. «Ήξερα ότι είχε χρήματα και τον προσέγγισα», φέρεται να είπε. Ο νεαρός που έχει συλληφθεί μαζί της δεν είπε τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα