«Όποιος θέλει διακοπές, να φύγει από τώρα!»

17:32 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή μέρα είχε αρκετή ένταση στα Σπάτα. Ο Νίκος Κωστένογλου είχε πάρει απόφαση να τελειώσει το θέμα με τον Χοσέ Κάρλος, στέλνοντας παράλληλα «μήνυμα» σε όλη την ομάδα για τα πλέι οφ. Εκεί, που η ΑΕΚ παίζει τα… ρέστα της για τον τελευταίο στόχο της σεζόν και ο ίδιος ως προπονητής θεώρησε ότι πρέπει να λάβει σκληρά μέτρα για όποιον δεν νιώθει πραγματικά μέλος της ομάδας και δεν παλεύει για τους στόχους της, ενώ δείχνει με κάθε

τρόπο την αδιαφορία του.

Ο Κάρλος είχε ζητήσει και την Παρασκευή και την Δευτέρα άδεια για σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, για να πάει μια βόλτα σε γνωστό νησί αφού δεν είχε προλάβει να δει την Ελλάδα και αμέσως μετά το τέλος της σεζόν θα φύγει αμέσως για την πατρίδα του… Άρα δεν είχε χρόνο να πάει και το ζήτησε τώρα. Ο Κωστένογλου ήταν εξοργισμένος με τον Ισπανό και του είπε μέσω του Λεονάρντο μέσα στα αποδυτήρια την ατάκα «Αφού ζήτησες δύο φορές άδεια, πάρε τα παπούτσια σου και πήγαινε στον πρόεδρο να πάρεις όση άδεια θες…»

Και δεν… έμεινε μόνο στον Κάρλος ο τεχνικός της ΑΕΚ. Συνέχισε με «μήνυμα» προς όλη την υπόλοιπη ομάδα και τους υπόλοιπους «αδιάφορους» της ομάδας ενόψει των πλέι οφ, εκεί που η ΑΕΚ πρέπει να τα δώσει όλα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Όποιος άλλος θέλει να πάει διακοπές όπως ο Κάρλος, ας φύγει τώρα! Έχει το ελεύθερο από μένα να φύγει. Μπαίνουμε στα πλέι οφ και όποιος δεν είναι μαζί με την ομάδα, θα είναι εκτός. Θα φτύσουμε αίμα σε κάθε ματς όλοι μας εδώ. Όποιος λοιπόν δεν είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ας φύγει τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωστένογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα