Όουεν: Θα περάσει η Γιουνάιτεντ

19:46 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την ικανότητα να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Γουέμπλει, τονίζοντας πως αν παρουσιαστούν σοβαροί στα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουν μεγάλες πιθανότητες να προσθέσουν το τέταρτο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας τους στην συλλογή τους.
Παράλληλα, ο 33χρονος έπλεξε το εγκώμιο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρώντας πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου: «Ο Φέργκιουσον έχει αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει προπονήσει πότε», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα σκέφτεται ότι είναι κρίμα

εάν η Γιουνάιτεντ δεν κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στα επόμενα χρόνια».
Αναφορικά με τον σημερινό επαναληπτικό ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ, ο Όουεν δήλωσε: «Νομίζω πως είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικούς και μεγάλους συλλόγους. Θεωρώ πως η Γιουνάιτεντ αν είναι σοβαρή μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Έχει την ποιότητα, έχει πολύ καλές μονάδες και προπονητή και πιστεύω πως έχει τα φόντα να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης την φετινή χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα