«Ομάδα με τεράστια ιστορία»

18:22 26/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε το πρωί της Τρίτης το συμβόλαιο του με τη Λιμόζ και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε τι τον έκανε να αποδεχτεί την πρόταση της γαλλικής ομάδας.«Όπως οι Έλληνες ονειρευόμαστε σπουδαία πράγματα και τα πετυχαίνουμε, έτσι και ο πρόεδρος της Λιμόζ (σ.σ. Φρεντερίκ Φορτέ) έχει τα δικά του όνειρα και μακάρι να τα πραγματοποιήσουμε μαζί. Θέλω αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρουμε. Αυτό θα συμβεί να ξέρετε μόνο με σκληρή δουλειά και αν βάλουμε το "εγώ" κάτω από το "εμείς" και λειτουργήσουμε ως ομάδα

σε όλα τα επίπεδα. Αυτές οι αρχές πρέπει να μας συντροφεύουν απ' το ξεκίνημα της σεζόν. Το γαλλικό μπάσκετ έχει αρκετό ταλέντο, αλλά οι παίκτες πρέπει να παίζουν ομαδικά και όχι ατομικά. Η Λιμόζ έχει τεράστια ιστορία και τη σέβονται όλη στην Ευρώπη, κάτι που δεν πρέπει να ξεχάνει κανείς. Τέρμα τα λόγια, αρχίζει η δουλειά». Στη συνέχεια ο 53χρονος τεχνικός είπε πως «Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής. Το αγαπάω. Είμαι έτοιμος να αρχίσω να δουλεύω ξανά. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Θα δουλέψω σαν να ξέρω πως θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου εδώ (σ.σ. Γαλλία)».

Όσο για τους παίκτες που θα μείνουν στη Λιμόζ, η οποία φέτος ανέβηκε από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη, αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. «Έχω δει ορισμένα παιχνίδια μέχρι στιγμής και έχω σχηματίσει γνώμη. Ακόμη, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Χρειάζομαι χρόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα