Ολοταχώς προς τη Football League

21:29 23/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ: 2-1

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Δεν τον σώζει ούτε ο Άγιος Βασίλης αν συνεχίσει έτσι... Ο Άρης γνώρισε ακόμη μια ήττα, από τον ΠΑΣ αυτή τη φορά (2-1) και η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου δεν φαίνεται να άλλαξε και πολλά. Για 9ο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης,

που μένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Στο 9ο λεπτό ο Βελλίδης δεν ανησύχησε από το σουτ του Μανιά, ενώ στο 11' το πλασέ του Ίλιτς, πέρασε μόλις άουτ. Ο Άρης στη συνέχεια ήταν πιο κινητικός και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 37ο λεπτό ο Τσουμάνης έκοψε σωτήρια τον Στρούνα, ενώ στο 43' ο Άρης κέρδισε έμμεσο, με τον Τάτο να προσπαθεί να σκάψει την μπάλα και να αστοχεί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τάτος ήρθε στα χέρια με τον Ντάσιο και ο Σιδηρόπουλος του απέβαλλε και τους δύο.

Στο 51ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ηρακλή και ο Ντε Βισέντι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Ο Άρης ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 56'. Ο Μανιάς πίεσε και έριξε κάτω τον Μιχαήλ για να πλασάρει τον Βελλίδη και να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 60' ο Διούδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Βίλα, αλλά στ 73' ο ΠΑΣ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, με τον Λίλα να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΣ. Στο 78ο λεπτό το σουτ του Ντε Βισέντι πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Τσουμάνη στο 89'

ΠΑΣ: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (90+2' Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Κοροβέσης (77' Μπέριος), Στρούνα (46' Μιχαήλ), Ντε Βινσέντι.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραγκούνης (86' Σταυρόπουλος), Μαργαρίτης, Κύργιας, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80' Καραγιάννης), Τσουμάνης (90' Αγγελούδης), Μανιάς, Τάτος, Αγκάνθο.

Keywords
Τυχαία Θέματα