«Ολοκληρωμένος μόνο με τρόπαιο με την εθνική»

14:16 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί, ειδικά την εφετινή σεζόν, να έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα σε ατομικό επίπεδο αλλά, όπως παραδέχτηκε, θα νιώσει ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής μόνο όταν καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με την Εθνική Πορτογαλίας.

Σε δηλώσεις του ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θα νιώσω πλήρως ικανοποιημένος και ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, μόνο όταν κατακτήσω ένα τρόπαιο με την εθνική. Ξέρω πως η Πορτογαλία δεν βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί και είναι λογικό αυτό, αφού πρόκειται για μια ομάδα με νέους παίκτες. Το θετικό

όμως είναι πως η πίεση βρίσκεται στις μεγάλες ομάδες, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και φυσικά η Ισπανία".
Για τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται η Πορτογαλία με Γερμανία, Ολλανδία και Δανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Απογοητέυτηκα όταν είδα πως η Πορτογαλία κληρώθηκε σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους. Το καλό βέβαια είναι πως θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι αντιμετωπίζοντας την Γερμανία ή την Ολλανδία από ότι θα ήμασταν αν αγωνιζόμασταν κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες".
Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Με τον Οζίλ αστειευόμαστε με το γεγονός αυτό ενώ ο Κεντίρα το παίρνει λίγο πιο σοβαρά. Εμείς δεν φοβόμαστε αλλά σεβόμαστε την Γερμανία. Απλώς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα διασκεδάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα