Όλη η αλήθεια για το Γιώργο

10:06 22/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σκοτώστρας έχει αντιπάθειες, κρατάει κακίες, έχει εμμονές, αλλά άδικος δεν υπήρξε ποτέ. Δε τη μπορώ την αδικία, ρε αδερφέ. Και αυτό που έγινε με το Γιώργο, τον Ανατολάκη με στεναχώρησε πολύ. Το στήσανε το παιδί στον τοίχο ότι δήθεν έκανε... μαϊμουδιές στο πόθεν έσχες του, γιατί δήλωσε λέει σπίτι στη Βούλα 136 τετραγωνικά και αποθήκη 193! Ντάξει, όντως φαίνεται περίεργο στο πρώτο άκουσμα, αλλά επειδή την ξέρω την υπόθεση δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ θα μάθετε όλη την αλήθεια.

Ας κάνω λοιπόν την αποκάλυψη: Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος δεν ένιωθε

καλά. Μπορεί με την πολιτική να σκότωνε λίγο την ώρα του, αλλά κάπου μέσα του υπήρξε ένα κενό. Του έλειπε ο Ρέντης. Και επειδή ο Σωκράτης έφυγε που μπορεί να του έδινε κανένα μεροκάματο, σου λέει: «Δε με θέλετε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη; Ε, θα πάω στη λαχαναγορά»! Άνοιξε λοιπόν το παιδί μια εταιρεία μεταφοράς λαχανικών και φρούτων και είπε δίπλα στη βίλα με την πισινάρα της να φτιάξει έναν λιτό αποθηκευτικό χώρο για την επιχείρηση. Για του λόγου του αληθές σας παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και φωτογραφία από το εσωτερικό της αποθήκης, όχι κάποια τυχαία στιγμή της μέρας, αλλά εν ώρα εργασίας. Μάλιστα, όπως μαθαίνω οι δουλειές πάνε πολύ καλά.

Και εδώ θα δώσω ακόμη μια είδηση. Επειδή οι δύο κοπελιές που τον βοηθάνε (φαίνονται και στη φωτό) δε τα έβγαζαν πέρα, έκανε την επαγγελματική πρόταση στον επί χρόνια κολλητό του, τον Δημητράκη, να μπει κι αυτός στη δουλειά. Και επειδή τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται, σε χρόνο dt ο Ελέ κρέμασε τα γάντια και έπιασε το... καφάσι.

Καλομάθατε με τις αποκλειστικότητες, ε; Θέλετε άλλη μια; Αντε, ας το πάρει το ποτάμι. Τα λαχανικά που πουλάει ο Γιώργος δεν είναι ότι κι ότι. Δε θα εμπιστευόταν οποιονδήποτε. Τα καλλιεργεί προσωπικά ένας άλλος κολλητός του, στον κήπο του σπιτιού του. Ο Αντωνάκης, ντε... Καλές δουλειές παιδιά...
Σκοτώστρας

Keywords
Τυχαία Θέματα