«Όλες οι προϋποθέσεις για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ηρακλή»

17:23 9/8/2012 - Πηγή: AEK365
Το πλήρες κείμενο που έστειλε η ΕΠΟ στη Football League και ζητά την επιστροφή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

«Το Δ.Σ. Της ΕΠΟ στις 25/7 (Νο52), έπειτα από

διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Όσον αφορά εκκρεμότητα με τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής οι οποίες έπειτα από τις αποφάσεις τις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικώς με την αδειοδότηση, ή μη και ενώ η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είχε αποφασίσει διαφορετικά, αποβλήθηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πρέπει να ληφθεί μία απόφαση που να αποκαθιστά την κυριαρχία και την αυτονομία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

2. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα με βάση το νόμο 4049/12, έχουν αδειοδοτηθεί από την Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

3. Η διαδικασία τοποθέτησης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πρέπει να γίνει με τη συνεργασία της Ενωσης Football League - Football League 2 και της Πολιτείας. Η ΕΠΟ θα συνδράμει και θα επικυρώσει σε δεύτερο βαθμό τις αποφάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα