Όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

10:24 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δύο νέα ονόματα φέρνει στο προσκήνιο η ΩΡΑ των Σπορ, στο μεταγραφικό σαφάρι της ΑΕΚ. Αρχικά γράφει για τον Μπένγκτσον: "Άνθρωποι που ήταν κοντά στον Μιλοβάνοβιτς στην Ισπανία όσο βρισκόταν στη Λας Πάλμας, λένε πως έχει ασχοληθεί πολύ τους τελευταίους μήνες μαζί

του και δεν είναι απίθανο να τον έχει λίστα του για την ΑΕΚ". Επίσης αναφέρεται το όνομα του Ντεσπότοβιτς: "Με τον 22χρονο Σέρβο σέντερ φορ, διεθνή με την U21 της χώρας του, που φέτος αγωνίστηκε στη βελγική Λόκερεν και που πέρυσι αναδείχθηκε 4ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Σερβίας (12 γκολ) με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα, συζητά η ΑΕΚ".

SPORTDAY

Για τον Κώστα Κατσουράνη γράφει η SD:
"Το θέμα του Κώστα Κατσουράνη «ανοίγει» ξανά για την ΑΕΚ. Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει σήμερα από το Μουντιάλ και παρότι μετά την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου η επιστροφή του 35χρονου μέσου φαινόταν να απομακρύνεται, δεν είναι απίθανη. Με τον διεθνή άσο αναμένεται να υπάρξει επαφή κι εφόσον υπάρχει διάθεση και συμφωνία για συνεργασία, ο παίκτης θα επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση»".


LIVE SPORT

Η εφημερίδα γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ πως "πάγωσαν των Τζιμπούρ και Ντιάζ. Οι λύσεις του Μιλοβάνοβιτς καθορίζουν τις εξελίξεις".

GOAL

Από την πλευρά της η εφημερίδα Goal γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σήμερα:
"Επειτα από ένα άκαρπο Σαββατοκύριακο, στην ΑΕΚ περιμένουν να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Μολονότι ο Αλγερινός διατείνεται πως απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από τον αγγλικό σύλλογο που να επιβεβαιώνει το «διαζύγιο».


Αυτό ενδεχομένως να συμβεί τις επόμενες ώρες, καθώς ο Τζιμπούρ σχεδιάζει ταξίδι στην Αγγλία για να λήξει το θέμα. Επειτα, θα μπορεί να ξεκινήσει διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανοιχτή πόρτα για τον 30χρονο φορ, που αποτελεί πολύ δυνατό όνομα που κάνει «γκελ» στον κόσμο, αλλά δεν θα μπουν σε ατέρμονες διαδικασίες δίχως ουσία εάν δεν υπάρχει η «απελευθέρωσή» του από τη Νότιγχαμ.

Αλλωστε, όποια επιλογή και αν κάνει για το μέλλον του ο Τζιμπούρ, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την αγγλική ομάδα. Αυτό φαίνεται πως περιμένουν και στον ΑΠΟΕΛ, που εμφανίζεται ως ο βασικός διεκδικητής του Τζιμπούρ από την ΑΕΚ με δέλεαρ το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επαφή με τον Κάλβο

Ακόμα και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξει καθοριστική επαφή ανάμεσα στον Μιλοβάνοβιτς και την πλευρά του Κάρλος Κάλβο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δείχνει πως έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του και είναι πολύ θετικός πλέον στην προοπτική να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο «Μίλο» θα κρίνει την υπόθεση και αν με τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα η ΑΕΚ μπορεί να βρει καλύτερη επιλογή από τον Κάλβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα