Όλα τα βραβεία στον κύριο με το «7» (VIDEO)

07:48 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εξαιρετικός στο πρωτάθλημα και αυτό αναγνωρίστηκε με τα τρία βραβεία που κατέκτησε στη τελετή που διοργάνωσε η La Liga.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και παράλληλα κορυφαίος σκόρερ με τα 31 γκολ που σημείωσε αφήνοντας πίσω Μέσι (28), Ντιέγκο Κόστα (27) και Κάρλος Βέρα (16).
Επίσης ο Ρονάλντο βραβεύτηκε για το κορυφαίο γκολ

της σεζόν, το τακουνάκι στο παιχνίδι με τη Βαλένθια.
Όλες αυτές οι διακρίσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθαν σε μια σεζόν όπου η Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε 3η πίσω από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.
Κορυφαίος τεχνικός για τη σεζόν 2013-2014 στο ισπανικό πρωτάθλημα αναδείχτηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε που οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη κορυφή με τους Ερνέστο Βαλβέρδε της Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χέμες της Ράγιο Βαγιεκάνο να ακολουθούν.
Ο Λούκα Μόντριτς αναδείχτηκε κορυφαίος μέσος με τον Αντρές Ινιέστα να είναι ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός. Για το ήθος του βραβεύτηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς ενώ καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ήταν ο Ραφίνια, αγωνίστηκε δανεικός στη Θέλτα.
Καλύτερος αμυντικός αναδείχτηκε ο Σέρχιο Ράμος και καλύτερος τερματοφύλακας ο Κέιλορ Νάβας της Λεβάντε και τώρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα