«Όλα πολύ ωραία στον Αστέρα»

19:17 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσιασμένος με τις συνθήκες που συνάντησε στον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ντάνι Ερνάντεζ, τονίζοντας πως η ομάδα είναι πολύ καλή και έχει υψηλούς στόχους.Μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βενεζουέλας, ο 29χρονος τερματοφύλακας επισήμανε πως είναι χαρούμενος με την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, που έχει δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ ανυπομονεί να παίξει.«Ανυπομονώ να αρχίζω να παίζω», δήλωσε ο Ερνάντες στο Lavinotinto.com και πρόσθεσε: «Όλα είναι πολύ ωραία και είμαι ευγνώμων σε όλους που είμαι στον

Αστέρα».

Για τους λόγους που επέλεξε την πρόταση των Αρκάδων, σημείωσε: «Μου έκαναν πρόταση και θεώρησα πως είναι μια καλή ευκαιρία, πέρα από το γεγονός ότι είναι χρονιά Μουντιάλ και θέλω να έχω συμμετοχές. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό και απαιτητικό».

Αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, Πολ Ουρτάδο, ο οποίος τον βοηθά να προσαρμοστεί στον Αστέρα: «Βέβαια είναι ένα φαινόμενο ο Πολ. Είναι πολύ προστατευτικός. Πρέπει να τον ευχαριστήσω πολύ, γιατί με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στην ομάδα. Ο Πολ μιλάει και καλά ελληνικά, ενώ εγώ μαθαίνω αργά κάποιες λέξεις».

Για την πιθανή συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό ματς, επισήμανε: «Δεν είμαι στη λίστα γι' αυτή τη φάση, καθώς ήρθα στον Αστέρα μετά την δήλωση ονομάτων. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τις άλλες προτάσεις που είχε, σημείωσε: «Ναι με ήθελαν κι άλλες ομάδες, αλλά τελικά επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα. Δεν σκέφτομαι που θα μπορούσα να είμαι, αλλά που είμαι».

Αναφερόμενος στην εθνική Βενεζουέλας και την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, επισήμανε: «Θέλουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ και είναι σημαντικό για εμάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα