«Όλα καλά με Νεϊμάρ»

20:28 7/4/2015 - Πηγή: AEK365

Καμία ανησυχία δεν έχει ο Λουίς Ενρίκε για τη φόρμα του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει να σκοράρει από τις τον ημιτελικό του Κυπέλλου στις αρχές του προηγούμενου μήνα (4/3), όταν και πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Αυτό, όμως, δεν προβληματίζει τον προπονητή των Καταλανών που, όπως δήλωσε, περιμένει τον 23χρονο να ξαναβρεί σύντομα την επαφή του με τα δίχτυα.

«Δεν ανησυχώ για τη φόρμα του Νεϊμάρ. Μιλάμε για ένα παίκτη υψηλού επιπέδου που, ακόμη και όταν δε σκοράρει, εξακολουθεί

να δίνει πολλά στην ομάδα. Πάντως, δεν αμφιβάλλω ότι θα επιστρέψει στα καλύτερά του σύντομα και ότι θα αρχίσει πάλι να σκοράρει», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρές Ινιέστα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις του Ινιέστα. Ο Αντρές συμβάλλει πολύ σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού μας. Είναι σκέτη ευχαρίστηση να τον βλέπεις να αγωνίζεται», είπε ο 44χρονος, που στο τέλος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η ομάδα του στην Primera Division με τη Ρεάλ για τφην κατάκτηση του τίτλου, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Είμαστε σε καλύτερη θέση από τη Ρεάλ αυτή τη στιγμή, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας», κατέληξε.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στον πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος με 71 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους απ' ό,τι έχει η «βασίλισσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα