Όλα έτοιμα στο Αργοστόλι

22:17 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η καρδιά του ελληνικής υδατοσφαίρισης θα χτυπάει το επόμενο διήμερο στο Αργοστόλι. Στην όμορφη πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς θα διεξαχθεί το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, της κολυμβητικής ομοσπονδίας και των διοργανωτών υποσχέθηκαν στη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν μια άρτια διοργάνωση με θεαματικούς αγώνες που θα αναδείξουν το άθλημα και θα προβάλλουν την Κεφαλονιά.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΝΟ Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κεφαλληνίας Αγγελος Κωνσταντάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Κουνάδη. Παραβρέθηκαν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Κεφαλληνίας Σάββας Σαββαόγλου, τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΕ Δημήτρης Μιχαηλίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΥ Χαράλαμπος Τρούλος.

Από πλευράς των τεσσάρων ομάδων παρέστησαν: Από τον Ολυμπιακό ο μάνατζερ Ακης Λογοθέτης, ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος και ο αρχηγός Τάσος Σχίζας, από τον ΝΟ Βουλιαγμένης ο προπονητής Τεό Λοράντος και ο αρχηγός Κώστας Τσαλκάνης, από τον Παναθηναϊκό ο έφορος Νίκος Πλυτάς, ο προπονητής Φάνης Κουντουδιός και ο αρχηγός Γιώργος Τσόκας και από τη Χίο ο έφορος Αρίστος Ταναϊνης (είχε προπόνηση εκείνη τη στιγμή η ομάδα). Θυμίζουμε ότι οι δυο ημιτελικοί αύριο είναι Παναθηναϊκός - ΝΟ Χίου (18.30) και Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης (20.00).

Keywords
Τυχαία Θέματα