Όλα έτοιμα στην Αίγινα

22:52 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Tο πρώτο σερβίς για το πανελλήνιο σιρκουί Masters 2012, που κι εφέτος έχει πέντε σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, δόθηκε σήμερα, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, με τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν η ομοσπονδία και οι συνδιοργανωτές και χορηγοί των τουρνουά και της διοργάνωσης.

Ο α΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Γιάννης Στουραϊτης καλωσόρισε τους πάντες και δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω τους δημάρχους και τους Δήμους που στηρίζουν τη διοργάνωση σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και τη Lipton που παραμένει δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και βοηθάει στο να γίνει αυτή η διοργάνωση πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω και τη φίλη μας, Μάντα Παπαδάκου που είναι κοντά μας για τρίτη συνεχή χρονιά. Στην Αίγινα και εφέτος, όπου γίνεται η αρχή, θα έχουμε μια ξεχωριστή διοργάνωση που προωθεί το κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών. Να ευχαριστήσω επίσης το Blue Island, την καινούρια μπύρα που προστίθεται στους χορηγούς, αλλά και τους ομίλους Mad, Sportday, NovaΣΠΟΡ FM και Λυμπέρη για την προβολή. Σήμερα λοιπόν, είναι μια σημαντική μέρα γιατί μέσα στη γενικότερη κρίση μπορούμε να ανακοινώσουμε τις πέντε μεγάλες διοργανώσεις. Ξεκινάμε στις 22-24 Ιουνίου, στην παραλία Αύρα στην Αίγινα, μαζί με τον αγώνα celebrity. Συνεχίζουμε στη Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε μια ξεχωριστή διοργάνωση, φιλοδοξούμε ανάλογη του Συντάγματος.

Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια, τότε είχαμε δει αγώνες στον Λευκό Πύργο, τώρα για πρώτη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους. Μετά πάμε στην παραλία Καλάμια στην Τήνο, συνεχίζουμε με το Καράβι στον Σχοινιά στον Μαραθώνα και έχουμε τα τελικά στην Κεραμωτή στις 20-22 Ιουλίου. Να ευχαριστήσω τους αθλητές, τους διαιτητές, τους εργαζόμενους και όλους που δουλεύουν, εκτός από τοπική αυτοδιοίκηση, για την ανοχή, την αντοχή και την προσπάθεια, καθώς γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα και παράλληλα την αναξιοπιστία πολιτείας που μας αναγκάζει να μην είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε. Οφείλουμε όμως, να είμαστε αισιόδοξοι και να προβάλουμε το άθλημα μέσα από ένα μοντέλο που έχει καθιερώσει το μπιτς βόλεϊ, με τη συνύπαρξη τοπικής αυτοδιοίκησης, χορηγών, εθελοντών και τη στήριξη της ομοσπονδίας». Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν επίσης τα μέλη του ΔΣ, Βαρβάρα Λάγιου και Νεκτάριος Χαλβατζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα