Οικονομόπουλος: Περιμένουμε αποδείξεις από Ξενιάδη

15:41 6/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρες αποδείξεις για την οικονομική φερεγγυότητα του Βασίλη Ξενιάδη περιμένει η πλευρά της ΑΕΚ προκειμένου να πειστεί για τη «δυναμική» του επιχειρηματία. Και τούτο τόνισε με δηλώσεις του στο aek365.gr ο νομικός Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος ήταν «παρών»

στη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών: «Περιμένουμε από τον κ. Ξενιάδη να μας δείξει κάποια έγγραφα που του ζητήσαμε. Δεν έχουμε οριστικοποιήσει το νέο ραντεβού, αφού μας είπε ότι θέλει να σκεφτεί αν θα μας δείξει τα έγγραφα που του ζητήσαμε. Θέλω να είμαι θετικός στη σκέψη και να περιμένω σαν νομικός τα έγγραφα για να ξεκινήσουμε τη δουλειά που μας αναλογεί με τους συναδέλφους από την πλευρά του κ. Ξενιάδη. Προσωπικά είπα στη συνάντηση, αν επιθυμεί ο κ. Ξενιάδης να μας φέρει τα έγγραφα (σ.σ. αντίγραφο του ποινικού του μητρώου, τραπεζικό λογαριασμό από ελληνική τράπεζα που έχει χρήματά του και άλλα έγγραφα που απαιτούνται για να περάσει από την επιτροπή της ΕΕΑ), τη Δευτέρα ή την Τρίτη ή και την Τετάρτη ακόμα. Δεν θέλησε να μας πει συγκεκριμένη ημέρα. Το σεβόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Προσωπικά ήμουν εκεί με την ελπίδα ότι θα μας αποδείξει την οικονομική του δυναμική. Δεν το έκανε σήμερα, ίσως το κάνει στο μέλλον».

Όσον αφορά την παρουσία του Αργύρη Σαλιαρέλη στη συνάντηση και ο κ. Οικονομόπουλος δεν έκρυψε την έκπληξή του, ωστόσο όπως μας αποκαλύπτει, ο ίδιος ο Σαλιαρέλης είπε: «Ότι δεν ήρθε στο ραντεβού για την ΑΕΚ και πως δεν θα έχει καμία σχέση για την ΑΕΚ. Πως είναι απλά συνεργάτης με τον κ. Ξενιάδη και η παρουσία του σε αυτή τη συνάντηση είχε να κάνει με προσωπική του επιθυμία, προκειμένου να μας πει ότι εγγυάται για τον κ. Ξενιάδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα