Οικονομόπουλος: Μεγάλη τιμή, αλλά όχι…

17:46 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σημερινό δημοσίευμα ήθελε τον Χάρη Οικονομόπουλο να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ και αυτός που θα... τρέξει την εταιρία μέχρι την Γενική Συνέλευση της 3ης Φλεβάρη. Το aek365.gr επικοινώνησε με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, στην υπόθεση Ψωμιάδη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις του και αν αυτά τα σενάρια έχουν βάση. Όπως ο ίδιος μας δήλωσε, θεωρεί τιμή το όνομά του να ακούγεται για τη

θέση του πρόεδρου μίας ομάδας, με αξίες, αρχές, ιδανικά και παράδοση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν είναι στις προθέσεις του κάτι τέτοιο και περιορίζει τις ευθύνες του στο να φέρει εις πέρας, τον δικαστικό αγώνα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και το διαψεύδω κατηγορηματικά. Είναι μεγάλη μου τιμή να θεωρούμε από κάποιους ικανός να αναλάβω μία τέτοια θέση σε μία ομάδα με αξίες, αρχές, ιδανικά και παράδοση, όπως είναι η ΑΕΚ, αλλά εμένα η δική μου δουλειά είναι να φέρω εις πέρας την υπόθεση που έχω αναλάβει και σκοπός μου είναι να την φτάσω μέχρι τέλους και να φέρω πίσω στην ΑΕΚ μέχρι και το τελευταίο ευρώ που της ανήκει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χάρη Οικονομόπουλου, στο aek365.gr.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζει να εξετάζεται. Βάσει αυτών των σεναρίων και εφόσον ο Σταύρος Αδαμίδης παραιτηθεί με το πέρας του 45ημέρου (λήγει την Κυριακή αυτή η προθεσμία), δεν αποκλείεται ένα από τα πρόσωπα στα οποία θα προτείνουν να πάει την εταιρία μέχρι την Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου, να είναι ο Χάρης Οικονομόπουλος. Κάτι για το οποίο φυσικά δεν είναι ακόμα ενήμερος ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα