Οικονομόπουλος: Ήρθε η ώρα του Ντέμη!

19:02 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας προχώρησε με δηλώσεις του ο Χάρης Οικονομόπουλος, στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Έφεση στον Σκάϊ». Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, αφού προανήγγειλε την αποχώρησή του από την θέση που κατείχε ως τώρα, τόνισε μεταξύ άλλων: «O δικός μου κύκλος στην αντιπροεδρία της ΑΕΚ έκλεισε. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα του Ντέμη Νικολαϊδη. Εγώ θα ασχοληθώ

με την υπόθεση Ψωμιάδη και εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος». Λόγια που έχουν μεγάλη βαρύτητα καθώς ο Χάρης Οικονομόπουλος είναι στενός συνεργάτης του Ντέμη Νικολαΐδη, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και πολλές από τις προσπάθειες που κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για να εξασφαλίσει μία καλύτερη επόμενη... μέρα στην Ένωση.

Μάλιστα, ουσιαστικά με τα λεγόμενά του, επιβεβαιώνει και τα όσα σας είχανε αναφέρει πιο νωρίς, πως οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη είναι σε προχωρημένο στάδιο και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα χρήματα του Μάκη Ψωμιάδη και τι είχε συμβεί μία μέρα πριν από την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειάς του: «Σας αποκαλύπτω ότι μία μέρα πριν τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Ψωμιάδη, αποσύρθηκαν πολλά χρήματα. Κάποιοι έχουν ευθύνες γι΄αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα