Οι ξεκαρδιστικές στιγμές του Μουντιάλ

15:13 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το Μουντιάλ φτάνει προς το τέλος του και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail κατέγραψε τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Η πτώση του Σαμπέγια
Την ώρα που το σουτ του Ιγκουαϊν, στον προημιτελικό με το Βέλγιο, σταματούσε στο δοκάρι, ο προπονητής της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια έδωσε την εντύπωση ότι λιποθυμά, ωστόσο τελικά παραπάτησε και τον έπιασε ένα άλλο μέλος του προπονητικού του τιμ.
Τι την ήθελαν την

κομπίνα
Τέσσερις παίκτες της Γερμανίας στέκονται γύρω από την μπάλα για να μπερδέψουν τους Αλγερινούς, με τον Μίλερ να σκοντάφτει (κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο) και να πέφτει με το πρόσωπο στο χλοοτάπητα, πριν σηκωθεί και συνεχίσει τη φάση, ενώ οι συμπαίκτες του έστειλαν την μπάλα πάνω στους αμυντικούς της Αλγερίας...
Η γλίστρα του Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ θα δει καθηλωμένος στο κρεβάτι τον μεγάλο αποψινό ημιτελικό της Βραζιλίας με τη Γερμανία, αλλά ελπίζει πως σε πιθανή πρόκριση της ομάδας του θα πανηγυρίσει... κανονικά και δεν θα γίνει ρεζίλι, όπως στο γκολ του Τιάγκο Σίλβα έναντι στην Κολομβία, όταν γλίστρησε και σωριάστηκε στο έδαφος...
Μια τεράστια ακρίδα πάνω στον Χάμες
Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ο μεγάλος σταρ αυτού του Μουντιάλ και μια... ακρίδα-τέρας θέλησε να κλέψει λίγη από τη δόξα του.

Ο κουλ Κασίγιας και ο επόπτης
Στη φυσούνα, λίγο πριν οι ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο παρατηρητής του αγώνα Ισπανία-Χιλή χαιρέτισε τους διαιτητές και τους αρχηγούς των ομάδων, αλλά.. ξέχασε τον επόπτη, ο οποίος ενώ είχε απλώσει το χέρι του τελικά... έπιασε το κεφάλι του! Ο Ίκερ Κασίγιας τον χαλάρωσε με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, ενώ τελικά ο παρατηρητής επέστρεψε και τον χαιρέτισε.
Ο πιτσιρικάς-μασκότ του Βαλμπουενά
Ο καημένος Ματιέ Βαλμπουενά αδικήθηκε κατάφωρα, όταν η «κακιά» FIFA έβαλε δίπλα του ένα παιδί, το οποίο είχε το ίδιο ύψος με εκείνον... Όλα αυτά στον προημιτελικό με τη Γερμανία. Ο Γάλλος μέσος ήταν λίγα εκατοστά πιο ψηλός από το μικρό αγόρι και σίγουρα θα αισθάνθηκε λίγο αμήχανα βλέποντας δίπλα του τον επιβλητικό Πολ Πογκμπά μαζί με τον δικό του πιτσιρικά...
Ο Γκρεγκ Ντάικ διαβάζει το... «Θάνατος στη Βραζιλία»
Μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας, που πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση σε Mundial εδώ και 58 χρόνια, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Γκρεγκ Ντάικ, δεν θα μπορούσε να διαβάζει καλύτερο βιβλίο από το «Θάνατος στη Βραζιλία» του Πίτερ Ρομπ.
Προσοχή, ο Λαβέτσι καταβρέχει!
Με τον Αλεχάντρο Σαμπέγια να προσπαθεί να σώσει το γόητρο της Αργεντινής, ο Εζεκιέλ Λαβέτσι ρίχνει κι άλλο «λάδι στη φωτιά βρέχοντας -κατά λάθος(;)- με το παγούρι του τον προπονητή του, στον αγώνα με τη Νιγηρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα