Οι Βρετανοί δεν ξέρουν πού είναι η Ελλάδα στο χάρτη

20:35 23/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Βρετανοί φαίνεται ότι δεν διδάχθηκαν ποτέ παγκόσμια γεωγραφία ή έστω ευρωπαϊκή. Έτσι, πέρα από τη χώρα τους φαίνεται ότι δεν ξέρουν και πολλά παραπέρα!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς, αν δει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε το Hotels.com. Η ιστοσελίδα ζήτησε από Βρετανούς να βρουν στον χάρτη τον τόπο των διακοπών τους και αυτοί μάλλον δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, ειδικά την Ελλάδα δεν μπόρεσε να την

εντοπίσει το 74% των ερωτηθέντων, ενώ την Κύπρο το 54%. Πάντως οι Βρετανοί μπορούν να εντοπίσουν πιο εύκολα από την Ελλάδα χώρες όπως το Βιετνάμ και τη Ρουμανία. Περισσότερο από τον εντοπισμό της Ελλάδας δυσκολεύονται μόνο για την Βουλγαρία, την οποία το 90% δεν μπορεί να την εντοπίσει και τη Σιγκαπούρη, την οποία δεν εντόπισε το 88%.

Ωστόσο, τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο. Ένα 10%των Βρετανών μπερδεύουν τις ΗΠΑ με την Πολωνία και άλλοι τόσοι μπερδεύουν τη Νότια Αφρική με την Ισπανία. Τέλος ένα 12% δεν ξεχωρίζει την Κίνα από την Βραζιλία!

«Είναι σοκαριστικό να βλέπεις τόσους πολλούς Βρετανούς να μην μπορεί να δείξει στην χάρτη κάποιους από τους πλέον δημοφιλείς μας προορισμούς. Και αυτό την στιγμή που ο κόσμος γίνεται όλο και πιο μικρός και οι άνθρωποι ταξιδεύουν όλο και πιο συχνά», ανέφερε η εκπρόσωπος του Hotels.com, Κέιτ Χοπκραφτ, η οποία δεν έκρυψε την έκπληξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα