Οι Βαγγέληδες, οι μετοχές και οι.... αλλαγές

08:17 23/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μόρας και Μάντζιος είναι, για μια ακόμα μέρα, τα κεντρικά πρόσωπα στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο γεγονός ότι ο Θωμάς Μαύρος προτίθεται να ορίσει νέα διοίκηση. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

Δήλωση του Ανδρέα Δημητρέλου φιλοξενεί η εφημερίδα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να τονίζει πως σκέψεις για άμεσα και ριζικές αλλαγές δεν βοηθούν το πλάνο της Ένωσης για σωτηρία. Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά

η εφημερίδα τονίζει πως ο Βαγγέλης Μάντζιος βρίσκεται "προ των πυλών" της ΑΕΚ ενώ μιλάει για ενδοιασμούς που υπάρχουν στον Δικέφαλο για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα. Όπως αναφέρει υπάρχουν τρία σημεία που προβληματίζουν τους ανθρώπους της Ένωσης αναφορικά με τον έμπειρο αμυντικό και την επιστροφή του στην ομάδα.

GOAL NEWS

"Ίδιες προσφορές σε Μάντζιο και Μόρα" γράφει η εφημερίδα που τονίζει ότι η ΑΕΚ προσέφερε συμβόλαια με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ σε κάθε παίκτη. Από εκεί και πέρα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην συνάντηση που είχε ο Θωμάς Μαύρος με τους εκπροσώπους των οπαδών και στέκεται στο γεγονός ότι δεν υπήρξαν εκπρόσωποι της Original. Τέλος το "Goal" παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ένωσης που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Αγγλία και από τους οποίους περιμένει πολλά ο Βαγγέλης Βλάχος.

LIVE SPORT

Να παραδώσουν τις μετοχές τους ο Νίκος Νοτιάς και οι Supporters, ζήτησε ο Θωμάς Μαύρος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. "Αφού δεν πληρώνεται παραδώστε τις μετοχές σας" φαίνεται να ζήτησε ο Μαύρος και πλέον αναμένονται εξελίξεις και πάνω σε αυτό το θέμα. Στα μεταγραφικά τώρα η εφημερίδα τονίζει ότι η ΑΕΚ κατέθετε τις προτάσεις της σε Μάντζιο και Μόρα και πλέον περιμένει μέχρι αύριο Τρίτη την τελική τους απάντηση.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Βαγγέλης Μόρας είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. "Σε θέλω αρχηγό" ο βασικός τίτλος με την "Ώρα" να γράφει: "Μέσα σε 35 λεπτά ο Μάυρος έφτιαξε τον Βαγγέλη Μόρα ζητώντας του να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ με το συναίσθημα". Συνεχίζοντας σε μεταγραφικό... μοτίβο η εφημερίδα τονίζει πως η συμφωνία με τον Μάντζιο βρίσκεται πολύ κοντά ενώ η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια για Γιαννιώτα και Κατίδη. Τέλος εντύπωση προκαλεί ένα θέμα σύμφωνα με το οποίο η Ένωση έκανε πρόταση παραμονής στον Ρότζερ Γκερερέιρο.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

"Ηγέτες" γράφει ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται σε Μάντζιο και Μόρα. "Ο Μαύρος μίλησε στην καρδιά τους και όχι στην τσέπη τους" τονίζει. Από εκεί και πέρα η "Κιτρινόμαυρη" γράφει πως ο Τσουκαλάς του ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος και κατηφορίζει στην ΑΕΚ που συνεχίζει να προσπαθεί για την απόκτηση του Κατίδη. Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σήμερα μπαίνει οριστικά τέλος στην πορεία του Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ. Ο Ισλανδός θα βρεθεί στα Σπάτα και η τελική αποζημίωση του θα είναι 175.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα