Οι τρεις αιχμάλωτες του Κλίβελαντ μιλούν για πρώτη φορά (VIDEO)

12:48 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Οι τρεις Αμερικανίδες που είχαν απαχθεί από έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου και κρατούνταν για χρόνια στο σπίτι του δημιούργησαν ένα βίντεο με το οποίο θέλησαν να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες ανθρώπους που τους υποστήριξαν με τις δωρεές τους να ξεκινήσουν μία νέα ζωή.

«Περάσαμε μία κόλαση, αλλά στεκόμαστε όρθιες» είπαν οι τρεις γυναίκες. Το ταμείο που δημιουργήθηκε για την στήριξή τους έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο δολάρια και οι δωρητές ξεπέρασαν τους 9.200.

Το σύντομο βίντεο, διάρκειας λιγότερο από τέσσερα

λεπτά, αναρτήθηκε στο YouTube και είναι η μοναδική κοινή εμφάνιση των τριών γυναικών από την απελευθέρωσή τους.

Πρώτη μίλησε η Αμάντα Μπέρι, που απελευθερώθηκε μαζί με την εξάχρονη κόρη της (την οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της). Διάβασε μία σύντομη δήλωση που είχε έτοιμη, με την οποία ευχαριστούσε για την στήριξη που έλαβε.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Τζίνα ΝτεΧεσούς, μιλώντας μαζί με τους γονείς της, είπε πως «ευχαριστεί τους πάντες για την στήριξή τους».

Περισσότερο μιλά στο βίντεο η τρίτη κοπέλα, η Μισέλ Νάιτ. «Μπορεί να πέρασα μία κόλαση, αλλά βγαίνω με το κεφάλι ψηλά και τα πόδια μου στη γη» είπε.

Η δικηγόρος της εξήγησε την επιλογή των τριών γυναικών να βγάλουν το βίντεο λέγοντας πως τώρα ο κόσμος «τις αναγνωρίζει στο δρόμο, και έτσι αποφάσισαν να εμφανιστούν».

Η Μισέλ Νάιτ, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά το 2002, η Αμάντα Μπέρι, που εξαφανίστηκε το 2003 και η Τζίνα ΝτεΤζίζους, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2004, βρέθηκαν τον Μάιο του 2013 στην κατοικία του Άριελ Κάστρο, όταν ένας γείτονας βοήθησε την Μπέρι να καλέσει τις αστυνομικές αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα