Οι τίτλοι τέλους, το μήνυμα Μελισσανίδη και το γήπεδο

09:08 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μία μεγάλη συνέντευξη των Κοτσάτου και Αλεξίου φιλοξενεί η εφημερίδα σήμερα και τα όσα λένε οι δύο άνδρες δεσπόζει στο πρώτο της θέμα: "Μοναδικό στην Ευρώπη το νέο μας γήπεδο", τονίζουν και προσθέτουν: "Γυαλίζει το μάτι του Μελισσανίδη, έχουμε από κοινού μακρόπνοο πλάνο για όλη την ΑΕΚ", αναφέρει ο Κοτσάτος, ενώ ο Αλεξίου συμπληρώνει: "Μας συναρπάζει και θέλουμε να στηρίξουμε το προσωπικό του στοίχημα, εκτός από την αναγέννηση της ΑΕΚ να φτιάξει

και το Ελληνικό ποδόσφαιρο".

Στο θέμα των ανανεώσεων η ΩΡΑ γράφει: "Βρε ουστ! Τέρμα η "καλοσύνη" με τους αχάριστους! Η ΑΕΚ δεν ασχολείται άλλο με παίκτες που την έριξαν κατηγορία και δεν σέβονται την ευκαιρία που τους δίνεται".

SPORTDAY

Το μήνυμα του Μελισσανίδη, όσον αφορά τις υποθέσεις των παικτών που είτε θέλουν στην ΑΕΚ να έρθουν, είτε να μείνουν γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Μήνυμα με παραλήπτες τους παίκτες που έχουν ήδη δεχθεί πρόταση να παραμείνουν στην ΑΕΚ έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Μια πρόταση και σε όποιον αρέσει» η απόφαση του «Τίγρη».

Ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η στελέχωση του ρόστερ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2 και θα είναι η αρχή της νέας ΑΕΚ. Ήδη γνωρίζουμε τους πρώτους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν και στην περσινή ομάδα αλλά θα είναι και στην Ένωση του χρόνου (Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Παυλής, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Γροντής κλπ κλπ) ενώ κάποιοι είτε έχουν απαντήσει αρνητικά είτε δεν έχουν απαντήσει ακόμα, περιμένοντας ίσως μία καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους τελευταίους μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι. «Κάνουμε μια πρόταση και σε όποιον αρέσει» λέει ο «Τίγρης», ο οποίος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία παζαριού ειδικά από την στιγμή που ξέρει πως αν θέλει να αναπληρώσει τα κενά που θα υπάρξουν αυτό θα γίνει άμεσα. Σε αυτό συμφωνεί τόσο ο «Λύμπε» όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε όποιες επαφές γίνονται με ποδοσφαιριστές".

LIVE SPORT

Με τη Γ.Σ. στην ΑΕΚ χθες και το τέλος της ΠΑΕ ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας: "Τίτλοι τέλους σε... 48 λεπτά για την ΠΑΕ έπειτα από 34 χρόνια".

GOAL

"H ΠΑΕ σε... παρένθεση, ξεκινά η εκκαθάριση", γράφει η εφημερίδα για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα τονίζει το θέμα του ΟΑΚΑ σημειώνοντας στο ρεπορτάζ της:
"Η έκπληξη της επιλογής του ΟΑΚΑ για δύο χρόνια ως γήπεδο της Ενωσης και η απόρριψη του γηπέδου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν έγινε τυχαία από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οταν ο «τίγρης» άρχισε σταδιακά να... οσμίζεται διάφορου τύπου προβλήματα με την υπόθεση «Ελληνικό», τότε σκέφτηκε άμεσα την παραμονή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Γιατί, όμως, αποφάσισε να αλλάξει τα αρχικά του πλάνα;

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την ασφάλεια του κόσμου της Ενωσης και τη σωματική ακεραιότητα των οπαδών που θα φιλοξενούνταν στις εξέδρες του Ελληνικού. Δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να φέρει σε απόσταση βολής τους ΑΕΚτζήδες από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού η απόσταση Πειραιάς-Ελληνικό απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολιτεία. Με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το ΟΑΚΑ θα έμενε «ακατοίκητο», κάτι που ουδείς δεν το ήθελε. Αν και υπάρχουν οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα προηγούμενα χρόνια, οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή τομή. Επιπλέον, για την περιοχή του Ελληνικού υποβάλλονται προσφορές για την αξιοποίηση του χώρου, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και όλα τα γήπεδα.

Ο Μελισσανίδης, επιπλέον, φαίνεται πως εξέτασε και μία άλλη παράμετρο. Αυτή αφορά τα περισσότερα και φτηνότερα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Στις πρώτες του σκέψεις, μάλιστα, είναι η αξιοποίηση μόνο του κάτω διαζώματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα