Οι στοιχηματικές επιλογές της ΑΕΚάρας μας

02:02 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε αυτά που βλέπουμε για το ματς της ΑΕΚ στον ΟΑΚΑ με τους Τράχωνες (15.00).
Tελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Πρώτη η ΑΕΚ,

11οι οι Τράχωνες. Η ομάδα του Αλίμου χρειάζεται μόνο τη νίκη για να μην υποβιβαστεί απευθείας στην Γ' Εθνική. Με νίκη θα δώσει μπαράζ παραμονής, με ήττα πέφτει. Το σενάριο αυτό ισχύει 100% διότι η μοναδική ομάδα που κυνηγάει, ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε στα χαρτιά τους 3 βαθμούς κόντρα στον Πανηλειακό.
Η ΑΕΚ έχει κερδίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και θα ξεκινήσει με προβάδισμα 8 ή 9 βαθμών στα μπαράζ ανόδου. Οσο κι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να γράψουμε πως στο ποδόσφαιρο, όλα γίνονται, η ΑΕΚ έχει ήδη ανέβει στην Σουπερλίγκα. Η άνοδος δεν χάνεται ούτε με... σφαίρες και καλά κάνουν καταστρώνουν ήδη τα πλάνα για τη νέα σεζόν. Ο Δέλλας θα κάνει απόψε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο και σε άλλουες ποδοσφαιριστές. Στην 11άδα θα βρεθούν πιθανότατα οι Καραγκιολίδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φαγιέ, Ζόριτς, Γροντής, Ντούνης.
Πριν από την προηγούμενη αγωνιστική με τον ήδη υποβιβασμένο, Φωστήρα, οι Τράχωνες είχαν 7 σερί αγώνες χωρίς να σκοράρουν. Συνολικά δεν έχουν πετύχει γκολ σε 15 φετινά τους παιχνίδια. Θα πετύχουν στην ΑΕΚ; Δεν το πιστεύω. Θα ποντάρω και θα προτείνω τη νίκη της Ενωσης χωρίς να δεχθεί γκολ στην ιδιαίτερα καλή απόδοση του 2.05 στην Novibet.

AEK - Tράχωνες 1& No Goal (2.05 Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα